Montering af nye vinduer

Få 3 hurtige tilbud på nye vinduer i Torslunde

Nye vinduer og døre giver boligen et flottere look, sætter en stopper for træk og kulde, sparer på varmen, og giver en højere ejendomsvurdering. Vi hjælper dig med at indhente 3 tilbud på nye vinduer i Torslunde.

Utætte vinduer og døre koster på varmeregningen 

– og forringer kvaliteten af boligens indeklima.

Indhent 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Indhent tilbud på nye vinduer

Vi gør det nemt at få tilbud på nye vinduer i Torslunde

Med vores tilbudstjeneste tager du usikkerheden og ventetiden ud af processen med at indhente tilbud på nye vinduer. Alt hvad du skal gøre, er at klikke på knappen. Så får du hurtigt kontakt til 3 troværdige og seriøse håndværkere, som kan give dig et tilbud. 

  • Spar tid på at finde de rigtige håndværkere – Håndværkere er svære at få fat på, og er oftest booket langt ud i fremtiden.
  • Vi bruger kun håndværkere, du kan regne med – Vi bruger kun håndværkere, som andre kunder har været tilfredse med.
  • Vi er altid klar til at hjælpe dig med dit tilbud – Vores dygtige rådgivere hjælper med at sikre, at du får det rigtige tilbud.
Indhent 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Nye vinduer og døre uden bekymringer og fusk

Der går mange historier om håndværkere, som fusker med tingene, eller som aldrig dukker op, selv om I har aftalt det. De bekymringer slipper du for, når du bruger vores tilbudstjeneste.

Vi gør det nemt og hurtigt at få tilbud, og giver dig en håndværker, du trygt kan sætte til at montere nye døre og vinduer i din bolig i Torslunde eller omegn. 

Der er meget, du kan blive usikker over 

Det er en stor beslutning at få skiftet døre og vinduer. Derfor er det vigtigt at finde en håndværker til opgaven, som du kan være tryg ved, og hvor du ikke skal gå at bekymre dig om kvaliteten af deres arbejde – og som rent faktisk kommer som aftalt.  

For du har sikkert hørt masser af skrækhistorier om håndværkerfusk fra både venner, familie og i tv-programmer som f.eks. Kontant. 

Samtidig er der alt det praktiske omkring at få skiftet vinduer og døre. For det vigtigste er jo, at de passer – både til hulmålet i muren og til den byggestil, som din bolig har. 

Endelig er der selve tilbuddet. Her kan det være svært at gennemskue, hvad du rent faktisk får for pengene, hvis du ikke selv arbejder inden for byggefagene. 

Det gør det til en angstprovokerende proces lige fra det øjeblik, du har taget beslutningen om, at du vil have nye døre og vinduer i din bolig i Torslunde, og til de sidder flotte og færdigmonterede.  

Slip for fuskere og uforståelige tilbud 

De bekymringer behøver du slet ikke have, når du bruger vores tilbudstjeneste til at indhente tilbud på nye vinduer i Torslunde.  

Vi formidler kun håndværkere, som vi kender, og som har fået gode anmeldelser for det arbejde, de har leveret til andre kunder. Anmeldelserne af deres arbejde kan du selv læse på deres profilside inde på tjenesten. Det sikrer dig, at du kun får tilbud fra seriøse og professionelle håndværkere. 

Samtidig stiller vi også krav til, både hvor hurtige håndværkerne er til at sende deres tilbud, og hvordan det er stillet op. Så skal du ikke gå og vente på, at du får alle 3 tilbud i hus, og de 3 tilbud du får, er nemme at overskue og sammenligne. Det gør det nemt at træffe det rigtige valg, fordi det er til at forstå, hvad du får for pengene. 

Det gør det mindre angstprovokerende og udfordrende, og gør dig mere sikker på, at du har truffet det rigtige valg. Det giver dig en meget mere positiv oplevelse med at få sat nye døre og nye vinduer i din bolig i Torslunde.

Indhent 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Den seriøse tilbudstjeneste med over 20 års erfaring

Vi er den seriøse tilbudstjeneste, som har hjulpet danske familier med et trygt og sikkert valg af håndværkere til deres byggeprojekter i mere end 20 år.  

Vi sikrer dig: 

  • 3 letforståelige og aldeles uforpligtende tilbud fra seriøse håndværkere
  • Professionel rådgivning gennem hele processen, så du aldrig er i tvivl
  • En entreprisegaranti på op til 35.000 kroner ved eventuelle fejl på arbejdet

– uden at det kommer til at koste dig en krone. 

Samtidig binder du dig ikke til noget. Du kan frit vælge mellem de fremsendte tilbud eller forkaste dem alle sammen, hvis du ikke er tilfreds. 

Så kontakt os i dag, og glæd dig til at få nye døre og vinduer sat i af en rigtig seriøs og professionel håndværker, der kan deres kram, og lever og ånder for at begejstre deres kunder.

Indhent 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Kvinde der åbner sine nye vinduer

Alt hvad du skal vide om at få nye vinduer i Torslunde

Der dukker hurtigt mange spørgsmål op, når du skal til at indhente tilbud på nye vinduer og døre. Vi har samlet svar på de oftest stillede spørgsmål her. 

Hvordan finder du de rigtige nye vinduer og døre?

Når du skal vælge nye vinduer og døre, er vores anbefaling, at du vælger nogen i samme stil, som dem der sidder i din bolig i forvejen. Men vel at mærke kun, hvis du synes, de passer til den byggestil, boligen har. 

Vil du gerne have mere lys ind i boligens rum, eller have mere plads at komme ind og ud ad dørene på, kan du også overveje at sætte større vinduer og døre i boligen. Det fordyrer dog projektet en hel del, da du så først skal have en murer til at gøre vindues- og dørhullerne større. Tilsvarende skal du også have fat i en murer, hvis du vil gøre vinduer og døre mindre. 

Uanset hvad du vælger for vinduer og døre, skal du være klar over, at det kan have stor indvirkning på boligens udtryk. Særligt hvis du vælger forkert.

Nye vinduer – Hvad skal du vælge?

Traditionelt passer Dannebrogsvinduer og bondehusvinduer, hvor vinduerne er opdelt i flere ruder, bedst til ældre boliger som bondehuse og villaer. Nyere typehuse og andre nyere boligformer anvender oftest vinduer med store ruder. 

Men det er kun en rettesnor. Du kan sagtens sætte et vindue med en stor rude i en ældre villa, hvis du gerne vil have mere lys ind, og ikke har lyst til at bekoste en udvidelse af vinduerne. Tilsvarende kan du sagtens vælge vinduer med flere ruder i, hvis du skal sætte nye vinduer i et 60’er eller 70’er hus.  
 
Dog anbefaler vi, at du altid tjekker tilsvarende boliger i samme byggestil, som har fået skiftet til den samme type vinduer, før du lægger dig fast på at ændre vinduestypen. Synes du det ser forkert ud hos andre, vil du komme til at ærgre dig over valget. 

Nye døre – hvad skal du vælge?

Lige som med nye vinduer er det sikre valg en dør i samme stil, som den der allerede sidder i boligen. Men igen kun hvis du synes, den passer til. 

Har du en gammel dør med et lille eller slet intet vindue, og vil du gerne have mere lys ind i entreen – eller kunne se, hvem der står udenfor – kan du overveje en dør med et større vinduesparti, eller at sætte et sideparti med vinduer i ved siden af døren. 

Særligt hoveddøren sender også nogle tydelige signaler til dem, som kommer på besøg – samt til eventuelle indbrudstyve, som overvejer at bryde ind hos dig. Så overvej nøje, både dørens design og hvilke sikkerhedsfunktioner, der skal være indbygget i døren.

Hvordan måler du op til nye vinduer og døre?

Vil du selv måle op til nye døre og vinduer, er det vigtigt, at du lægger dig fast på at bruge samme målemetode til alle de mål, du tager. Samtidig er det også meget vigtigt, at du husker at oplyse, hvilken målemetode du har anvendt, hvis du selv skal bestille vinduerne og dørene. 

Hulmål eller kammål
Når du måler op til nye vinduer og døre, kan du enten vælge at:  

1) måle murhullet, som vinduet eller døren sidder i. Det kaldes for hulmålet.
 
2) måle det gamle dør- eller vindueselement. Det kaldes for karmmålet.

Hulmålet tages altid indvendigt i murhullet, og karmmålet tages altid på ydersiden af elementet.
 
Oplyser du hulmålet, når du bestiller tilbud på nye vinduer og døre, tager producenten målet og trækker 2,5-3 cm fra. Så er de sikre på, at elementet passer til murhullet, og at der er god plads til en fuge hele vejen rundt om.

Oplyser du karmmålet, produceres vinduer og døre efter det opgivne mål.  

Tager du fejl af målemetoden, får du enten vinduer og døre, hvor der ikke er plads til en fuge rundt om, eller hvor der er alt for meget plads rundt om elementerne, når de er sat i. 

Vil du være helt sikker på, at du får vinduer og døre, som passer perfekt, er det en god ide at tage mål både for oven og for neden. Særligt i ældre boliger kan målene variere en del. Er det tilfældet hos dig, skal du vælge det mindste mål. Så er du sikker på, at elementerne passer til murhullet – selv om fugen så bliver lidt bredere nogen steder.

Hvad koster nye vinduer og døre?

Prisen på nye vinduer og døre afhænger naturligvis af størrelsen, typen og hvilket materiale, der er anvendt.

Hvad koster nye vinduer?

Prismæssigt er ældre vinduestyper, som er opdelt i flere ruder dyrest. For her skal der bruges flere separate termoruder, og flere materialer til at opbygge sprosser og karme. 

Vinduer med en enkelt, stor rude er billigere, fordi der kun skal bruges en termorude, og væsentlig færre materialer til vinduesramme og -karm.

Hvilken indflydelse har materialevalget på prisen?

Materialemæssigt er vinduer med rammer, sprosser og karme i træ og aluminiumslister langs ruderne dyrest. Til gengæld er de mere holdbare, og næsten umulige at tage ruden ud af, hvis nogen vil bryde ind.  

Til nogenlunde samme pris kan du få et vindue med rammer, karme og sprosser i pvc-plast. Det føles en smule lettere, når du åbner og lukker det. Men både udseende- og farvemæssigt ligner plastvinduer i dag trævinduerne – og de famler ikke på samme måde, som de første generationer af plastvinduer gjorde. Derved slipper du for at vedligeholde dem, da de hverken skal males, eller der kan gå råd i vinduerne. 

Det billigste valg er vinduer med rammer og karme helt i træ. De har en lidt kortere holdbarhed end træ-alu vinduer, er lettere at bryde op, men giver det rigtige look og den rigtige følelse, når du åbner og lukker vinduet. 

Hvor plastikvinduet er helt vedligeholdelsesfrit, skal både træ-alu og trævinduer males regelmæssigt. Samtidig bør du også løbende tjekke træet for angreb af råd og svamp ved at stikke i det med en skruetrækker. Kan du presse skruetrækkere ind i træet, bør du få udskiftet træstykket eller hele vinduet. 

Så over tid tjener merprisen ved et plastvindue sig ind, mens du bevarer æstetikken ved at vælge et trævindue – men skal så leve med at skulle vedligeholde det regelmæssigt. 

Hvilken termorude skal jeg vælge?

Endelig har dit valg af termorude også en indflydelse på prisen af vinduet. Her tilbyder de fleste producenter flere forskellige typer termoruder. Alle typer lever naturligvis op til bygningsreglementets krav. 

Forskellen ligger typisk i hvor mange lag glas, der er i ruderne, samt hvorvidt der er brugt en isolerede gasart i mellemrummet mellem ruderne, eller de er helt lufttomme. 

Hvad koster nye vinduer inkl. montering?

Det sidste som afgør dine nye vinduers pris, er udgiften til monteringen. Her skal du betale timepris til håndværkeren. Derfor afhænger prisen af, hvor meget tid håndværkeren skal bruge på opgaven. 

Så kan du f.eks. selv finde ud af at tage vinduerne og dørene ud af murværket, kan du spare en hel del penge på arbejdslønnen. 

Arbejdslønnen kan dog svinge en del fra håndværker til håndværker – også selv om de alle sammen bor i Torslunde. Det er bl.a. derfor, vi altid indhenter 3 tilbud til dig. Derved er du sikker på, at du får et mere retvisende billede af prisniveauet – og ikke kun får en pris fra den måske dyreste håndværker i byen. 

Hvad koster nye døre?

De tilsvarende overvejelser gælder naturligvis for prisen på nye døre.  

Derudover kan dit valg af sikkerhedsniveau, træsort og låsesystem – samt om døren er et- eller to-fløjet – have afgørende indflydelse på prisen på døren. 

Kan nye vinduer og døre betale sig?

Har dine vinduer og døre siddet i mere end 15-20 år, kan det stort set altid svare sig at udskifte dem. For både materialekvaliteten og teknologien er blevet meget bedre hen over de seneste år. 

Således har moderne termoruder en meget større isoleringsevne, og nye materialer som f.eks. moderne pvc-typer, giver dig døre og vinduer, som kan holde i endnu flere år end tidligere. 

Så alt i alt kan det altid betale sig at udskifte vinduer og døre, når de har fået nogle år på bagen. 

Kan du få nye vinduer med tilskud?

Du kan få energitilskud til isætning af nye vinduer, hvis din bolig har et energimærke E, F eller G. Og kun, hvis der er tale om en helårsbeboelse. Du kan ikke få energitilskud til et sommerhus, lige som du ikke kan søge, hvis du ikke har energimærke på dit hus. Samtidig skal de vinduer, du sætter i, være af energiklasse 1 eller 2. 

Bemærk: Reglerne på området ændrer sig ret ofte, så spørg din lokale håndværker eller søg information hos relevante myndigheder.

For at du kan ansøge, skal der være åbent for en tilskudspulje. Selve ansøgningen sker fra Sparenergi.dks hjemmeside, og du skal følge den procedure, og leve op til de krav, der står på siden.
Når ansøgningen er indsendt, skal du vendte på svaret. Før du får svar, kan du hverken sætte håndværkerne i gang eller købe vinduer.

Efter endt behandling modtager du så enten et tilsagn eller får et afslag på ansøgningen. Først da kan du sætte gang i arbejdet og indkøbe materialerne.  

Får du tilsagn, skal du indsende dokumentation for arbejdet, og først da får du tilskuddet udbetalt. Størrelsen på tilskuddet afhænger af, hvilket energimærke din bolig får, efter du har udskiftet vinduer og døre. Derfor skal du have udarbejdet et nyt energimærke på din bolig igen, efter arbejdet er udført. 

Kan der være problemer med nye vinduer og døre?

Der er ikke noget værre, end hvis der er problemer med dine nye vinduer og døre. Nogle af problemerne er dog helt almindelige, og forsvinder af sig selv. Andre kan du selv løse, og andre igen skal afhjælpes af den håndværker, som har sat vinduerne og dørene i.

Hvorfor dugger nye vinduer?

Nogle gange vil du opleve, at der kommer dug på ydersiden af dine nye vinduer. Det sker særligt om morgenen.  

Det skyldes, at de nye vinduer isolerer bedre end de gamle. Derfor opstår der en større temperaturforskel, end der var på de gamle vinduesruder – og det er derfor at de dugger. 

Der er altså nærmest et bevis for, at dine nye vinduer virker efter hensigten, og holder bedre på varmen. Derfor er det ikke noget, du skal bekymre dig om. 

Hvordan fjerner du lim fra nye vinduer?

På helt nye vinduer er der tit limspor efter klistermærker og i nogle tilfælde også rundt i kanterne. 

Limresterne kan dog fjernes ret nemt med en glasskraber, eller ved har tørre limen over med en klud med lugtfri petroleum. Eller ved at bruge et særligt renseprodukt kaldet citrusrens. 

Vælger du at bruge et af de to produkter, skal du lade det sidde på limsporene i et par minutter. Derefter bør de være lige til at tørre af med en gummi- eller glasskraber. 

Er der stadig limrester tilbage, kan du gentage processen igen en eller flere gange. 

Hvad gør du, hvis dør eller vindue binder?

Binder din nye dør eller nogle af vinduerne, er det nemmeste at kontakte den håndværker, som har leveret dem. De kan tilpasse dør og vinduer, så du kan åbne dem uden problemer. 
Tjek eventuelt alle døre og vinduer, inden håndværkeren kører. Så undgår du, at skulle vente på at få problemet løst. 

Indhent 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Oversigt over tømrerfirmaer i Torslunde eller hele Ishøj kommune

Ønsker du selv at finde en tømrer eller et vinduesfirma der kan montere eller levere nye vinduer i Torslunde eller hele Ishøj kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 75 vinduesfirmaer i Torslunde. Find en tømrer eller byggefirma i Torslunde og omegn herunder. I hele Ishøj kommunefindes der flere vinduesfirmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tømrer.
A-Byg v/Anders Sørensen
Pileskovvej 12, 2635 Ishøj
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ABC Hus Rengøring
Mejsevangen 5, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 11. marts 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Apex Tømrer & Ingeniør ApS
Ellekilde 13, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 17. maj 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Apkure Majai LTD
Vejlebrovej 113, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 22. juni 2015,
Virksomhedsform: Anden udenlandsk virksomhed
Boma
Vejledalen 220, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 23. april 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Brødrene schandorff
Ågården 48, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 30. september 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ByggemandBob Tømrer & Entreprise
Gildbrostien 7, 2635 Ishøj
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2016,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Bygningssnedker John Poulsen I ApS
Tåstrup Valbyvej 71, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 25. juni 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
CASADANA A/S
Baldershøj 28, 2635 Ishøj
Ansatte: 25
Startdato: 01. august 1979,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Casadana Entreprise ApS
Baldershøj 28, 2635 Ishøj
Ansatte: 12
Startdato: 15. december 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
CKBYG
Vejlebrovej 77, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 21. januar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Conplet A/S
Tranegilde Strandvej 13, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 08. februar 2024,
Virksomhedsform: Aktieselskab
CPH Byggeteknik ApS
Pilegårds Vænge 118, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 17. marts 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Cph Roofing Services ApS
Winthersmindevej 60, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 14. marts 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Danles Byg
Fasanskellet 19, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 22. september 2022,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
DHA-BILER ApS
Baldersbækvej 33, 2635 Ishøj
Ansatte: 1
Startdato: 01. januar 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
DK Nybyg ApS
Pilemøllevej 8, 2635 Ishøj
Ansatte: 1
Startdato: 13. juli 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
DK Total Entreprise
Vejlebrovej 77, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 09. oktober 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DL Installation ApS
Kærgangen 43, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 13. august 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
EJ. Byg
Winthersmindevej 60, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 24. januar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ETECH-EL Entreprise ApS
Gildbrovej 2, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 09. december 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Falch Entreprise ApS
Torslundevej 79, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 20. september 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
FB Montage ApS
Baldersbækvej 19, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 25. november 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Global Consulting ApS
Tranegilde Strandvej 59, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 07. april 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Gramwood ApS
Ishøj Bygade 33, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 20. maj 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Ishøj Strand Danhostel
Ishøj Strandvej 13, 2635 Ishøj
Ansatte: 13
Startdato: 01. oktober 1989,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
J Andersen byg
Thors Vænge 6, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 25. august 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JD Byggeteam ApS
Tåstrup Valbyvej 71, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 07. oktober 2013,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KDKBYG
Landlyst Vænge 150, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 20. april 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kennthomas
Hummeren 19, 2635 Ishøj
Ansatte: 0
Startdato: 18. februar 1992,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KHTF Københavns Tømrerfirma ApS
Baldershøj 36, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 26. marts 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KKH Tømrer ApS
Vejlebrovej 81, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 22. marts 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Københavns Tømrerfirma
Baldershøj 36, 2635 Ishøj
Ansatte: 0
Startdato: 07. oktober 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
L & H Tømrer
Vejledalen 110, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 02. februar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
LAFUCO A/S
Baldershøj 26, 2635 Ishøj
Ansatte: 19
Startdato: 01. januar 1997,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Lequilibre ApS
Søhesten 32, 2635 Ishøj
Ansatte: 0
Startdato: 11. januar 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
loychebyg
Køgevej 247, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 02. juni 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
M & V Staldtømrer
Fasanskellet 4, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 20. november 2021,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
M/G Multiservice
Gildbrostien 12, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 30. maj 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MC MultiByg
Landlyststien 4, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 16. juni 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MG Facility
Bredekærs Vænge 137, 2635 Ishøj
Ansatte: 0
Startdato: 05. januar 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Mikalux
Landlyststien 16, 2635 Ishøj
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Milles Interiør Design
Fasanskellet 2, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MM byg
Østergården 17, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 10. marts 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Mr. Builder ApS
Køgevej 206, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 13. september 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
NBR Byg ApS
Baldershøj 24, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 05. juni 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
olixanderx
Smedeengen 8, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 19. juni 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Provins Byg ApS
Køgevej 219, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 16. april 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
R. Kaplanbyg ApS
Vejlebrovej 50, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 03. november 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
RA Byg ApS
Merlegårds Vænge 43, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 07. marts 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Reebil Fleming Henriksen
Ørnekærs Vænge 64, 2635 Ishøj
Ansatte: 0
Startdato: 21. januar 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Ren & Skær Multiservice
Broenge 4, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 02. februar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SAB Entreprise ApS
Fasanskellet 30, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 09. december 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Schacht Tømrer & Snedker
Thors Vænge 10, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 09. februar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Silas Entreprise ApS
Bjerggården 12, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 15. maj 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SNEDKERFIRMAET IVAN MADSEN ApS
Industrikrogen 4, 2635 Ishøj
Ansatte: 32
Startdato: 11. februar 2000,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Snedkermester H.Montheli
Baldershøj 24, 2635 Ishøj
Ansatte: 0
Startdato: 19. april 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Solartag ApS
Industrikrogen 4, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 14. februar 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Spang Byg & Service
Strandvangen 48, 2635 Ishøj
Ansatte: 0
Startdato: 25. juni 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Sprossen ApS
Ørnekærs Vænge 104, 2635 Ishøj
Ansatte: 0
Startdato: 20. august 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SR Handyservice
Gildbrostien 3, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 14. maj 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
T Entreprise
Torslundevej 18, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 02. februar 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
T Nygaard Ejendomme ApS
Baldersbækvej 29, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 12. december 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TOA-BYG
Baldersbækvej 24, 2635 Ishøj
Ansatte: 0
Startdato: 03. oktober 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TØMRER & SNEDKER MESTER JACOB ApS
Ishøj Bygade 52, 2635 Ishøj
Ansatte: 13
Startdato: 27. september 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TØMRER OG SNEDKERFIRMAET V/JIMMY FRIBERG
Tranegilde Bygade 26, 2635 Ishøj
Ansatte: 9
Startdato: 28. september 1992,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrerfirmaet Brdr. K ApS
Ågården 42, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 08. juni 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrerfirmaet Jacob Neubert v/Jacob Neubert Pedersen
Køgevej 237, 2635 Ishøj
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TØMRERMESTER ULRIK SARDAL ApS
Ågården 43, 2635 Ishøj
Ansatte: 1
Startdato: 29. maj 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Træværk - Tømrermester Peter Luffe
Ellekilde 15, 2635 Ishøj
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TSC Snedker Montage
Pilegårds Vænge 53, 2635 Ishøj
Ansatte: 0
Startdato: 06. januar 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
VB Byggeservice
Brentedalen 130, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 01. december 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
VESTEGNENS BYGGEFIRMA ApS
Friggasvej 12, 2635 Ishøj
Ansatte: 1
Startdato: 25. juni 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
VK TOTALSERVICE ApS
Pilemøllevej 6, 2635 Ishøj
Ansatte: 38
Startdato: 11. oktober 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Y.el Construction ApS
Østergården 18, 2635 Ishøj
Ansatte:
Startdato: 04. maj 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab

Indhent tilbud fra andre vinduesfirmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på nye vinduer i andre byer i Danmark, så tjek oversigten af byer på Sjælland, Fyn og i Jylland.

Få 3 tilbud på nye vinduer i Torslunde hurtigt og nemt 

Nu ved du en hel masse om, hvad du skal overveje, hvis du ønsker at købe nye døre og nye vinduer i Torslunde. Samt lidt om hvad prisen på dem afhænger af. 

Vil du have den nøjagtige pris, bør du indhente 3 tilbud på nye vinduer og døre gennem vores tjeneste. Vi hjælper dig med at udspecificere opgaven helt præcist, og finder de 3 bedst egnede håndværkere, som bor i eller i nærheden af Torslunde. 

Så slipper du for at ringe forgæves, og får tilbud fra seriøse og professionelle håndværkere, du ved, du kan stole på, og som har tid til at tage opgaven inden for kort tid.

Indhent 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Copyright 2024 - Pilanto Aps