Montering af nye vinduer

Få 3 hurtige tilbud på nye vinduer i Brøndby

Nye vinduer og døre giver boligen et flottere look, sætter en stopper for træk og kulde, sparer på varmen, og giver en højere ejendomsvurdering. Vi hjælper dig med at indhente 3 tilbud på nye vinduer i Brøndby.

Utætte vinduer og døre koster på varmeregningen 

– og forringer kvaliteten af boligens indeklima.

Indhent 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Indhent tilbud på nye vinduer

Vi gør det nemt at få tilbud på nye vinduer i Brøndby

Med vores tilbudstjeneste tager du usikkerheden og ventetiden ud af processen med at indhente tilbud på nye vinduer. Alt hvad du skal gøre, er at klikke på knappen. Så får du hurtigt kontakt til 3 troværdige og seriøse håndværkere, som kan give dig et tilbud. 

  • Spar tid på at finde de rigtige håndværkere – Håndværkere er svære at få fat på, og er oftest booket langt ud i fremtiden.
  • Vi bruger kun håndværkere, du kan regne med – Vi bruger kun håndværkere, som andre kunder har været tilfredse med.
  • Vi er altid klar til at hjælpe dig med dit tilbud – Vores dygtige rådgivere hjælper med at sikre, at du får det rigtige tilbud.
Indhent 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Nye vinduer og døre uden bekymringer og fusk

Der går mange historier om håndværkere, som fusker med tingene, eller som aldrig dukker op, selv om I har aftalt det. De bekymringer slipper du for, når du bruger vores tilbudstjeneste.

Vi gør det nemt og hurtigt at få tilbud, og giver dig en håndværker, du trygt kan sætte til at montere nye døre og vinduer i din bolig i Brøndby eller omegn. 

Der er meget, du kan blive usikker over 

Det er en stor beslutning at få skiftet døre og vinduer. Derfor er det vigtigt at finde en håndværker til opgaven, som du kan være tryg ved, og hvor du ikke skal gå at bekymre dig om kvaliteten af deres arbejde – og som rent faktisk kommer som aftalt.  

For du har sikkert hørt masser af skrækhistorier om håndværkerfusk fra både venner, familie og i tv-programmer som f.eks. Kontant. 

Samtidig er der alt det praktiske omkring at få skiftet vinduer og døre. For det vigtigste er jo, at de passer – både til hulmålet i muren og til den byggestil, som din bolig har. 

Endelig er der selve tilbuddet. Her kan det være svært at gennemskue, hvad du rent faktisk får for pengene, hvis du ikke selv arbejder inden for byggefagene. 

Det gør det til en angstprovokerende proces lige fra det øjeblik, du har taget beslutningen om, at du vil have nye døre og vinduer i din bolig i Brøndby, og til de sidder flotte og færdigmonterede.  

Slip for fuskere og uforståelige tilbud 

De bekymringer behøver du slet ikke have, når du bruger vores tilbudstjeneste til at indhente tilbud på nye vinduer i Brøndby.  

Vi formidler kun håndværkere, som vi kender, og som har fået gode anmeldelser for det arbejde, de har leveret til andre kunder. Anmeldelserne af deres arbejde kan du selv læse på deres profilside inde på tjenesten. Det sikrer dig, at du kun får tilbud fra seriøse og professionelle håndværkere. 

Samtidig stiller vi også krav til, både hvor hurtige håndværkerne er til at sende deres tilbud, og hvordan det er stillet op. Så skal du ikke gå og vente på, at du får alle 3 tilbud i hus, og de 3 tilbud du får, er nemme at overskue og sammenligne. Det gør det nemt at træffe det rigtige valg, fordi det er til at forstå, hvad du får for pengene. 

Det gør det mindre angstprovokerende og udfordrende, og gør dig mere sikker på, at du har truffet det rigtige valg. Det giver dig en meget mere positiv oplevelse med at få sat nye døre og nye vinduer i din bolig i Brøndby.

Indhent 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Den seriøse tilbudstjeneste med over 20 års erfaring

Vi er den seriøse tilbudstjeneste, som har hjulpet danske familier med et trygt og sikkert valg af håndværkere til deres byggeprojekter i mere end 20 år.  

Vi sikrer dig: 

  • 3 letforståelige og aldeles uforpligtende tilbud fra seriøse håndværkere
  • Professionel rådgivning gennem hele processen, så du aldrig er i tvivl
  • En entreprisegaranti på op til 35.000 kroner ved eventuelle fejl på arbejdet

– uden at det kommer til at koste dig en krone. 

Samtidig binder du dig ikke til noget. Du kan frit vælge mellem de fremsendte tilbud eller forkaste dem alle sammen, hvis du ikke er tilfreds. 

Så kontakt os i dag, og glæd dig til at få nye døre og vinduer sat i af en rigtig seriøs og professionel håndværker, der kan deres kram, og lever og ånder for at begejstre deres kunder.

Indhent 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Kvinde der åbner sine nye vinduer

Alt hvad du skal vide om at få nye vinduer i Brøndby

Der dukker hurtigt mange spørgsmål op, når du skal til at indhente tilbud på nye vinduer og døre. Vi har samlet svar på de oftest stillede spørgsmål her. 

Hvordan finder du de rigtige nye vinduer og døre?

Når du skal vælge nye vinduer og døre, er vores anbefaling, at du vælger nogen i samme stil, som dem der sidder i din bolig i forvejen. Men vel at mærke kun, hvis du synes, de passer til den byggestil, boligen har. 

Vil du gerne have mere lys ind i boligens rum, eller have mere plads at komme ind og ud ad dørene på, kan du også overveje at sætte større vinduer og døre i boligen. Det fordyrer dog projektet en hel del, da du så først skal have en murer til at gøre vindues- og dørhullerne større. Tilsvarende skal du også have fat i en murer, hvis du vil gøre vinduer og døre mindre. 

Uanset hvad du vælger for vinduer og døre, skal du være klar over, at det kan have stor indvirkning på boligens udtryk. Særligt hvis du vælger forkert.

Nye vinduer – Hvad skal du vælge?

Traditionelt passer Dannebrogsvinduer og bondehusvinduer, hvor vinduerne er opdelt i flere ruder, bedst til ældre boliger som bondehuse og villaer. Nyere typehuse og andre nyere boligformer anvender oftest vinduer med store ruder. 

Men det er kun en rettesnor. Du kan sagtens sætte et vindue med en stor rude i en ældre villa, hvis du gerne vil have mere lys ind, og ikke har lyst til at bekoste en udvidelse af vinduerne. Tilsvarende kan du sagtens vælge vinduer med flere ruder i, hvis du skal sætte nye vinduer i et 60’er eller 70’er hus.  
 
Dog anbefaler vi, at du altid tjekker tilsvarende boliger i samme byggestil, som har fået skiftet til den samme type vinduer, før du lægger dig fast på at ændre vinduestypen. Synes du det ser forkert ud hos andre, vil du komme til at ærgre dig over valget. 

Nye døre – hvad skal du vælge?

Lige som med nye vinduer er det sikre valg en dør i samme stil, som den der allerede sidder i boligen. Men igen kun hvis du synes, den passer til. 

Har du en gammel dør med et lille eller slet intet vindue, og vil du gerne have mere lys ind i entreen – eller kunne se, hvem der står udenfor – kan du overveje en dør med et større vinduesparti, eller at sætte et sideparti med vinduer i ved siden af døren. 

Særligt hoveddøren sender også nogle tydelige signaler til dem, som kommer på besøg – samt til eventuelle indbrudstyve, som overvejer at bryde ind hos dig. Så overvej nøje, både dørens design og hvilke sikkerhedsfunktioner, der skal være indbygget i døren.

Hvordan måler du op til nye vinduer og døre?

Vil du selv måle op til nye døre og vinduer, er det vigtigt, at du lægger dig fast på at bruge samme målemetode til alle de mål, du tager. Samtidig er det også meget vigtigt, at du husker at oplyse, hvilken målemetode du har anvendt, hvis du selv skal bestille vinduerne og dørene. 

Hulmål eller kammål
Når du måler op til nye vinduer og døre, kan du enten vælge at:  

1) måle murhullet, som vinduet eller døren sidder i. Det kaldes for hulmålet.
 
2) måle det gamle dør- eller vindueselement. Det kaldes for karmmålet.

Hulmålet tages altid indvendigt i murhullet, og karmmålet tages altid på ydersiden af elementet.
 
Oplyser du hulmålet, når du bestiller tilbud på nye vinduer og døre, tager producenten målet og trækker 2,5-3 cm fra. Så er de sikre på, at elementet passer til murhullet, og at der er god plads til en fuge hele vejen rundt om.

Oplyser du karmmålet, produceres vinduer og døre efter det opgivne mål.  

Tager du fejl af målemetoden, får du enten vinduer og døre, hvor der ikke er plads til en fuge rundt om, eller hvor der er alt for meget plads rundt om elementerne, når de er sat i. 

Vil du være helt sikker på, at du får vinduer og døre, som passer perfekt, er det en god ide at tage mål både for oven og for neden. Særligt i ældre boliger kan målene variere en del. Er det tilfældet hos dig, skal du vælge det mindste mål. Så er du sikker på, at elementerne passer til murhullet – selv om fugen så bliver lidt bredere nogen steder.

Hvad koster nye vinduer og døre?

Prisen på nye vinduer og døre afhænger naturligvis af størrelsen, typen og hvilket materiale, der er anvendt.

Hvad koster nye vinduer?

Prismæssigt er ældre vinduestyper, som er opdelt i flere ruder dyrest. For her skal der bruges flere separate termoruder, og flere materialer til at opbygge sprosser og karme. 

Vinduer med en enkelt, stor rude er billigere, fordi der kun skal bruges en termorude, og væsentlig færre materialer til vinduesramme og -karm.

Hvilken indflydelse har materialevalget på prisen?

Materialemæssigt er vinduer med rammer, sprosser og karme i træ og aluminiumslister langs ruderne dyrest. Til gengæld er de mere holdbare, og næsten umulige at tage ruden ud af, hvis nogen vil bryde ind.  

Til nogenlunde samme pris kan du få et vindue med rammer, karme og sprosser i pvc-plast. Det føles en smule lettere, når du åbner og lukker det. Men både udseende- og farvemæssigt ligner plastvinduer i dag trævinduerne – og de famler ikke på samme måde, som de første generationer af plastvinduer gjorde. Derved slipper du for at vedligeholde dem, da de hverken skal males, eller der kan gå råd i vinduerne. 

Det billigste valg er vinduer med rammer og karme helt i træ. De har en lidt kortere holdbarhed end træ-alu vinduer, er lettere at bryde op, men giver det rigtige look og den rigtige følelse, når du åbner og lukker vinduet. 

Hvor plastikvinduet er helt vedligeholdelsesfrit, skal både træ-alu og trævinduer males regelmæssigt. Samtidig bør du også løbende tjekke træet for angreb af råd og svamp ved at stikke i det med en skruetrækker. Kan du presse skruetrækkere ind i træet, bør du få udskiftet træstykket eller hele vinduet. 

Så over tid tjener merprisen ved et plastvindue sig ind, mens du bevarer æstetikken ved at vælge et trævindue – men skal så leve med at skulle vedligeholde det regelmæssigt. 

Hvilken termorude skal jeg vælge?

Endelig har dit valg af termorude også en indflydelse på prisen af vinduet. Her tilbyder de fleste producenter flere forskellige typer termoruder. Alle typer lever naturligvis op til bygningsreglementets krav. 

Forskellen ligger typisk i hvor mange lag glas, der er i ruderne, samt hvorvidt der er brugt en isolerede gasart i mellemrummet mellem ruderne, eller de er helt lufttomme. 

Hvad koster nye vinduer inkl. montering?

Det sidste som afgør dine nye vinduers pris, er udgiften til monteringen. Her skal du betale timepris til håndværkeren. Derfor afhænger prisen af, hvor meget tid håndværkeren skal bruge på opgaven. 

Så kan du f.eks. selv finde ud af at tage vinduerne og dørene ud af murværket, kan du spare en hel del penge på arbejdslønnen. 

Arbejdslønnen kan dog svinge en del fra håndværker til håndværker – også selv om de alle sammen bor i Brøndby. Det er bl.a. derfor, vi altid indhenter 3 tilbud til dig. Derved er du sikker på, at du får et mere retvisende billede af prisniveauet – og ikke kun får en pris fra den måske dyreste håndværker i byen. 

Hvad koster nye døre?

De tilsvarende overvejelser gælder naturligvis for prisen på nye døre.  

Derudover kan dit valg af sikkerhedsniveau, træsort og låsesystem – samt om døren er et- eller to-fløjet – have afgørende indflydelse på prisen på døren. 

Kan nye vinduer og døre betale sig?

Har dine vinduer og døre siddet i mere end 15-20 år, kan det stort set altid svare sig at udskifte dem. For både materialekvaliteten og teknologien er blevet meget bedre hen over de seneste år. 

Således har moderne termoruder en meget større isoleringsevne, og nye materialer som f.eks. moderne pvc-typer, giver dig døre og vinduer, som kan holde i endnu flere år end tidligere. 

Så alt i alt kan det altid betale sig at udskifte vinduer og døre, når de har fået nogle år på bagen. 

Kan du få nye vinduer med tilskud?

Du kan få energitilskud til isætning af nye vinduer, hvis din bolig har et energimærke E, F eller G. Og kun, hvis der er tale om en helårsbeboelse. Du kan ikke få energitilskud til et sommerhus, lige som du ikke kan søge, hvis du ikke har energimærke på dit hus. Samtidig skal de vinduer, du sætter i, være af energiklasse 1 eller 2. 

Bemærk: Reglerne på området ændrer sig ret ofte, så spørg din lokale håndværker eller søg information hos relevante myndigheder.

For at du kan ansøge, skal der være åbent for en tilskudspulje. Selve ansøgningen sker fra Sparenergi.dks hjemmeside, og du skal følge den procedure, og leve op til de krav, der står på siden.
Når ansøgningen er indsendt, skal du vendte på svaret. Før du får svar, kan du hverken sætte håndværkerne i gang eller købe vinduer.

Efter endt behandling modtager du så enten et tilsagn eller får et afslag på ansøgningen. Først da kan du sætte gang i arbejdet og indkøbe materialerne.  

Får du tilsagn, skal du indsende dokumentation for arbejdet, og først da får du tilskuddet udbetalt. Størrelsen på tilskuddet afhænger af, hvilket energimærke din bolig får, efter du har udskiftet vinduer og døre. Derfor skal du have udarbejdet et nyt energimærke på din bolig igen, efter arbejdet er udført. 

Kan der være problemer med nye vinduer og døre?

Der er ikke noget værre, end hvis der er problemer med dine nye vinduer og døre. Nogle af problemerne er dog helt almindelige, og forsvinder af sig selv. Andre kan du selv løse, og andre igen skal afhjælpes af den håndværker, som har sat vinduerne og dørene i.

Hvorfor dugger nye vinduer?

Nogle gange vil du opleve, at der kommer dug på ydersiden af dine nye vinduer. Det sker særligt om morgenen.  

Det skyldes, at de nye vinduer isolerer bedre end de gamle. Derfor opstår der en større temperaturforskel, end der var på de gamle vinduesruder – og det er derfor at de dugger. 

Der er altså nærmest et bevis for, at dine nye vinduer virker efter hensigten, og holder bedre på varmen. Derfor er det ikke noget, du skal bekymre dig om. 

Hvordan fjerner du lim fra nye vinduer?

På helt nye vinduer er der tit limspor efter klistermærker og i nogle tilfælde også rundt i kanterne. 

Limresterne kan dog fjernes ret nemt med en glasskraber, eller ved har tørre limen over med en klud med lugtfri petroleum. Eller ved at bruge et særligt renseprodukt kaldet citrusrens. 

Vælger du at bruge et af de to produkter, skal du lade det sidde på limsporene i et par minutter. Derefter bør de være lige til at tørre af med en gummi- eller glasskraber. 

Er der stadig limrester tilbage, kan du gentage processen igen en eller flere gange. 

Hvad gør du, hvis dør eller vindue binder?

Binder din nye dør eller nogle af vinduerne, er det nemmeste at kontakte den håndværker, som har leveret dem. De kan tilpasse dør og vinduer, så du kan åbne dem uden problemer. 
Tjek eventuelt alle døre og vinduer, inden håndværkeren kører. Så undgår du, at skulle vente på at få problemet løst. 

Indhent 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Oversigt over tømrerfirmaer i Brøndby eller hele Brøndby kommune

Ønsker du selv at finde en tømrer eller et vinduesfirma der kan montere eller levere nye vinduer i Brøndby eller hele Brøndby kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 105 vinduesfirmaer i Brøndby. Find en tømrer eller byggefirma i Brøndby og omegn herunder. I hele Brøndby kommunefindes der flere vinduesfirmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tømrer.
Agil Byg ApS
Ringager 32, 2605 Brøndby
Ansatte: 1
Startdato: 11. november 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
AMBYG ApS
Ved Lindelund 157, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 12. april 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
AMK BYGNINGSSNEDKER
Ragnesminde Allé 6, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 15. juni 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
B. SMITH`S TØMRER-SNEDKER ENTREPRISE V/BRIAN SMITH
Kisumparken 55, 2660 Brøndby STRAnd
Ansatte: 0
Startdato: 06. januar 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Bengtsson & Spelmann ApS
Ragnesminde Allé 9, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 18. november 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BHM Entreprise ApS
Brøndbyvestervej 96, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 08. september 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BO MØRKVIG
Sandager 9, 2605 Brøndby
Ansatte: 0
Startdato: 30. juli 1986,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Bøhm's Tømrer & Byggeservice v/Torben Holm Bøhm
Krogagervej 11, 2605 Brøndby
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Bygexperten ApS
Kirkebjerg Allé 88, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 23. juni 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Byggefirma MARDAB
Daruplund 9, 2660 Brøndby STRAnd
Ansatte:
Startdato: 18. november 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ByggeLund
Elementfabrikken 10, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 20. februar 2024,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
BYGmedBO
Muldager 8, 2605 Brøndby
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
CNP-BYG
Folemarksvej 20, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
CRM Tømrer
Dyringparken 96, 2660 Brøndby STRAnd
Ansatte:
Startdato: 30. januar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DANSK DØRSIKRING ApS
Hedeager 3, 2605 Brøndby
Ansatte: 13
Startdato: 03. august 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Daro Byg
Nykær 32, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 01. november 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DK Total Enterprise ApS
Stolpevej 5, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 06. april 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Drud & Davidsen ApS
Bygmarksvej 10, 2605 Brøndby
Ansatte: 2
Startdato: 01. september 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
EC BYG
Falkemosen 8, 2605 Brøndby
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
EC BYGGE SERVICE ApS
Ringager 12, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ELIS Entreprise ApS
Hybenvej 9, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 05. november 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Elite Bolig v/ Nico Damberg
Brøndbyøstervej 84, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 01. august 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Enigma Byg ApS
Kornmarksvej 21, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 11. januar 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Falkenberg Montage ApS
Rønne Allé 1, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 02. december 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Far & Søn Handy
Kisumparken 122, 2660 Brøndby STRAnd
Ansatte:
Startdato: 01. april 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
FOGT ApS
Lillestræde 7, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 30. juli 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Fossum Byg
Havremarksvej 16, 2605 Brøndby
Ansatte: 0
Startdato: 06. juni 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Freundlich Sand Tømrermester v Brian Freundlich
Brøndby Nord Vej 265, 2605 Brøndby
Ansatte: 3
Startdato: 01. maj 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Grønneled Tømrerentreprise ApS
Mellemmarksvej 5, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 09. november 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Grønneled Tømrerfirma
Mellemmarksvej 5, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Harris & Svendsen ApS
Ulsøparken 15, 2660 Brøndby STRAnd
Ansatte: 5
Startdato: 20. juli 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Hegelund Tømrer & Snedker
Stolpevej 7, 2605 Brøndby
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
IM Consult ApS
Grønnedammen 68, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 21. juni 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
J & J Group
Lerager 21, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 12. februar 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
J P Håndværk/A P Racing v/Anders Pflug
Muldager 28, 2605 Brøndby
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
J.O. BYG 2008 ApS
Banemarksvej 21, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Jan Stehr Håndværker Service
Brøndbyøstervej 137, 2605 Brøndby
Ansatte: 0
Startdato: 10. juli 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Jan Wium Ejendomsservice
Søndre Ringvej 55, 2605 Brøndby
Ansatte: 0
Startdato: 03. december 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
John Becker
Ved Lindelund 183, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 28. april 2015,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Kalabyg ApS
Hybenvej 55, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 11. januar 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Keba Byg ApS
Nordtoftevej 13, 2605 Brøndby
Ansatte: 3
Startdato: 16. september 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Kehoe
Vallensbækvej 6, 2605 Brøndby
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KJÆR KNUDSEN A/S
Skelmarksvej 4, 2605 Brøndby
Ansatte: 16
Startdato: 26. maj 2009,
Virksomhedsform: Aktieselskab
København Vest /v Alexander Ulriksen Lorentzen
Nederdammen 17, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 06. juli 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Lj- Byg ApS
Tybjergparken 3, 2660 Brøndby STRAnd
Ansatte: 4
Startdato: 02. juni 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
LP Entreprise
Vallensbækvej 20, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 01. september 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
M & A
Højkær 29, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 06. juli 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
M.Therkelsen Service
Brøndby Parkvej 28, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 24. oktober 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MAGDAHL GLAS OG BYG ApS
Lerager 15, 2605 Brøndby
Ansatte: 9
Startdato: 01. september 2004,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MAJ-BYG 76 A/S
Brøndbytoften 13, 2605 Brøndby
Ansatte: 2
Startdato: 01. april 1993,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Malermester Rene Vesterberg
Fuglemosen 6, 2605 Brøndby
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Maxibyg
Gillesager 258, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 23. maj 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Meu Cph ApS
Priorparken 773, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 01. september 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Mittet Byg ApS
Skovbuen 48, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 16. marts 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ML-montage v/Mikkel Høst Lund
Kirkebjerg Allé 184, 2605 Brøndby
Ansatte: 0
Startdato: 07. januar 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Moesby Byg & Montage
Kirkebjerg Allé 139, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 12. februar 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MP-BYG
Lundedammen 112, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 01. august 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MS ENTREPRISE ApS
Maglebæk Søpark 4, 2660 Brøndby STRAnd
Ansatte: 2
Startdato: 09. december 2009,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Mtplus ApS
Krogagervej 15, 2605 Brøndby
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2005,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
N-D-Byg
Kornmarksvej 10, 2605 Brøndby
Ansatte: 0
Startdato: 06. maj 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
NG System
Krogagervej 15, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 25. marts 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
NKR Invest
Rylemosen 3, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 02. august 2021,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Norbyg ApS
Hederavej 4, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 26. marts 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
OB Tømrerentreprise v/Ole Bukholt
Højstens Allé 7, 2605 Brøndby
Ansatte: 2
Startdato: 01. oktober 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Octopus Holding af 2022 ApS
Ringager 32, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 25. februar 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Øvre Byg
Brøndbyøster Torv 71, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 18. september 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Pegasus Entreprise ApS
Strandskolevej 241, 2660 Brøndby STRAnd
Ansatte:
Startdato: 20. september 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Pide House ApS
Gammel Køge Landevej 744, 2660 Brøndby STRAnd
Ansatte:
Startdato: 11. august 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
quickON
Kisumparken 65, 2660 Brøndby STRAnd
Ansatte:
Startdato: 02. januar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Rentover ApS
Hvedemarksvej 18, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 04. maj 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Rytger Tømrer og Snedker ApS
Ringager 14, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 14. juni 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SBB ApS
Hvedemarksvej 18, 2605 Brøndby
Ansatte: 5
Startdato: 18. december 1998,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Schiødte's Tømrer & Snedker
Elementfabrikken 12, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 19. juni 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Schiødte's Tømrer & Snedker ApS
Elementfabrikken 12, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 22. maj 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SIM Multiservice
Venskabsstien 301, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 11. september 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SKOV & ANDERSEN ApS
Ringager 32, 2605 Brøndby
Ansatte: 4
Startdato: 26. juni 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Skovsen Dansk Byg & Bolig
Østtoftevej 29, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Snedker- og Tømrermester Mikkelsen ApS
Østtoftevej 27, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 21. juni 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SNEDKER- OG TØMRERMESTER NIELS VILHELMSEN ApS
Krogagervej 19, 2605 Brøndby
Ansatte: 1
Startdato: 06. juni 2000,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SNEDKERFIRMAET JIMMY JESPERSEN ApS
Skovhøjen 10, 2605 Brøndby
Ansatte: 1
Startdato: 09. januar 2009,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Søeborg Totalbyg
Sandbjerggårdsvej 61, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 21. februar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
STB Total Byg
Ved Lindelund 16, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 07. marts 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrer & Maler Weibel ApS
Bådsmandsvej 12, 2660 Brøndby STRAnd
Ansatte:
Startdato: 14. december 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrer Hardy Emcken
Strandskolevej 271, 2660 Brøndby STRAnd
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrer og Snedkermester Martin Munch ApS
Ved Lindelund 158, 2605 Brøndby
Ansatte: 2
Startdato: 22. juni 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrer- & Snedkermester Beckmand ApS
Pilevangen 41, 2660 Brøndby STRAnd
Ansatte:
Startdato: 05. januar 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrer- & Snedkermester Beckmand v /Daniel David Beckmand
Pilevangen 41, 2660 Brøndby STRAnd
Ansatte: 0
Startdato: 30. november 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrerfirmaet Juul Hansen ApS
Gammel Køge Landevej 789, 2660 Brøndby STRAnd
Ansatte:
Startdato: 20. marts 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TØMRERFIRMAET PER LAUSTRUP ApS
Birke Allé 18, 2660 Brøndby STRAnd
Ansatte: 3
Startdato: 30. juni 2000,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrerfirmaet Ravn og Skov
Ved Lindelund 325, 2605 Brøndby
Ansatte: 0
Startdato: 28. januar 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrerfirmaet Stefan Hansen ApS
Brøndbyvestervej 159, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrerfirmaet Tranberg ApS
Ved Lindelund 178, 2605 Brøndby
Ansatte: 2
Startdato: 06. april 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrerfirmaet v/Jens Birkholm
Brøndbyøstervej 134, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 26. august 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrermester DC
Brøndby Nord Vej 82, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 18. januar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrermester Oliver Felix
Vallensbækvej 25, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 21. januar 2021,
Virksomhedsform: Anden udenlandsk virksomhed
Total Solution Byg ApS
Hesselager 14, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 02. januar 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TRÆ Tømrer & Snedker ApS
Åparken 14, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 01. december 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TRJ Tømrer
Svanedammen 12, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 28. april 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TTbyggeri v/Tommy
Brøndbyvestervej 152, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 14. august 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
VEJLESVINGET ApS
Kornmarksvej 6, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 11. maj 2013,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Vestegnens Håndværker
Brøndbyvestervej 68, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 31. marts 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Vesterleds Tømrerfirma ApS
Frøtoftevej 11, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 15. januar 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
VILLY JØNSSON A/S
Park Allé 354, 2605 Brøndby
Ansatte: 10
Startdato: 01. juli 1997,
Virksomhedsform: Aktieselskab
VTS Tømrer/Snedker ApS
Gammel Køge Landevej 727, 2660 Brøndby STRAnd
Ansatte:
Startdato: 20. september 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Widén Tømrer & Snedker
Degnelodden 3, 2605 Brøndby
Ansatte:
Startdato: 14. januar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed

Indhent tilbud fra andre vinduesfirmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på nye vinduer i andre byer i Danmark, så tjek oversigten af byer på Sjælland, Fyn og i Jylland.

Få 3 tilbud på nye vinduer i Brøndby hurtigt og nemt 

Nu ved du en hel masse om, hvad du skal overveje, hvis du ønsker at købe nye døre og nye vinduer i Brøndby. Samt lidt om hvad prisen på dem afhænger af. 

Vil du have den nøjagtige pris, bør du indhente 3 tilbud på nye vinduer og døre gennem vores tjeneste. Vi hjælper dig med at udspecificere opgaven helt præcist, og finder de 3 bedst egnede håndværkere, som bor i eller i nærheden af Brøndby. 

Så slipper du for at ringe forgæves, og får tilbud fra seriøse og professionelle håndværkere, du ved, du kan stole på, og som har tid til at tage opgaven inden for kort tid.

Indhent 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!