Montering af nye vinduer

Få 3 hurtige tilbud på nye vinduer i Glostrup

Nye vinduer og døre giver boligen et flottere look, sætter en stopper for træk og kulde, sparer på varmen, og giver en højere ejendomsvurdering. Vi hjælper dig med at indhente 3 tilbud på nye vinduer i Glostrup.

Utætte vinduer og døre koster på varmeregningen 

– og forringer kvaliteten af boligens indeklima.

Indhent 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Indhent tilbud på nye vinduer

Vi gør det nemt at få tilbud på nye vinduer i Glostrup

Med vores tilbudstjeneste tager du usikkerheden og ventetiden ud af processen med at indhente tilbud på nye vinduer. Alt hvad du skal gøre, er at klikke på knappen. Så får du hurtigt kontakt til 3 troværdige og seriøse håndværkere, som kan give dig et tilbud. 

  • Spar tid på at finde de rigtige håndværkere – Håndværkere er svære at få fat på, og er oftest booket langt ud i fremtiden.
  • Vi bruger kun håndværkere, du kan regne med – Vi bruger kun håndværkere, som andre kunder har været tilfredse med.
  • Vi er altid klar til at hjælpe dig med dit tilbud – Vores dygtige rådgivere hjælper med at sikre, at du får det rigtige tilbud.
Indhent 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Nye vinduer og døre uden bekymringer og fusk

Der går mange historier om håndværkere, som fusker med tingene, eller som aldrig dukker op, selv om I har aftalt det. De bekymringer slipper du for, når du bruger vores tilbudstjeneste.

Vi gør det nemt og hurtigt at få tilbud, og giver dig en håndværker, du trygt kan sætte til at montere nye døre og vinduer i din bolig i Glostrup eller omegn. 

Der er meget, du kan blive usikker over 

Det er en stor beslutning at få skiftet døre og vinduer. Derfor er det vigtigt at finde en håndværker til opgaven, som du kan være tryg ved, og hvor du ikke skal gå at bekymre dig om kvaliteten af deres arbejde – og som rent faktisk kommer som aftalt.  

For du har sikkert hørt masser af skrækhistorier om håndværkerfusk fra både venner, familie og i tv-programmer som f.eks. Kontant. 

Samtidig er der alt det praktiske omkring at få skiftet vinduer og døre. For det vigtigste er jo, at de passer – både til hulmålet i muren og til den byggestil, som din bolig har. 

Endelig er der selve tilbuddet. Her kan det være svært at gennemskue, hvad du rent faktisk får for pengene, hvis du ikke selv arbejder inden for byggefagene. 

Det gør det til en angstprovokerende proces lige fra det øjeblik, du har taget beslutningen om, at du vil have nye døre og vinduer i din bolig i Glostrup, og til de sidder flotte og færdigmonterede.  

Slip for fuskere og uforståelige tilbud 

De bekymringer behøver du slet ikke have, når du bruger vores tilbudstjeneste til at indhente tilbud på nye vinduer i Glostrup.  

Vi formidler kun håndværkere, som vi kender, og som har fået gode anmeldelser for det arbejde, de har leveret til andre kunder. Anmeldelserne af deres arbejde kan du selv læse på deres profilside inde på tjenesten. Det sikrer dig, at du kun får tilbud fra seriøse og professionelle håndværkere. 

Samtidig stiller vi også krav til, både hvor hurtige håndværkerne er til at sende deres tilbud, og hvordan det er stillet op. Så skal du ikke gå og vente på, at du får alle 3 tilbud i hus, og de 3 tilbud du får, er nemme at overskue og sammenligne. Det gør det nemt at træffe det rigtige valg, fordi det er til at forstå, hvad du får for pengene. 

Det gør det mindre angstprovokerende og udfordrende, og gør dig mere sikker på, at du har truffet det rigtige valg. Det giver dig en meget mere positiv oplevelse med at få sat nye døre og nye vinduer i din bolig i Glostrup.

Indhent 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Den seriøse tilbudstjeneste med over 20 års erfaring

Vi er den seriøse tilbudstjeneste, som har hjulpet danske familier med et trygt og sikkert valg af håndværkere til deres byggeprojekter i mere end 20 år.  

Vi sikrer dig: 

  • 3 letforståelige og aldeles uforpligtende tilbud fra seriøse håndværkere
  • Professionel rådgivning gennem hele processen, så du aldrig er i tvivl
  • En entreprisegaranti på op til 35.000 kroner ved eventuelle fejl på arbejdet

– uden at det kommer til at koste dig en krone. 

Samtidig binder du dig ikke til noget. Du kan frit vælge mellem de fremsendte tilbud eller forkaste dem alle sammen, hvis du ikke er tilfreds. 

Så kontakt os i dag, og glæd dig til at få nye døre og vinduer sat i af en rigtig seriøs og professionel håndværker, der kan deres kram, og lever og ånder for at begejstre deres kunder.

Indhent 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Kvinde der åbner sine nye vinduer

Alt hvad du skal vide om at få nye vinduer i Glostrup

Der dukker hurtigt mange spørgsmål op, når du skal til at indhente tilbud på nye vinduer og døre. Vi har samlet svar på de oftest stillede spørgsmål her. 

Hvordan finder du de rigtige nye vinduer og døre?

Når du skal vælge nye vinduer og døre, er vores anbefaling, at du vælger nogen i samme stil, som dem der sidder i din bolig i forvejen. Men vel at mærke kun, hvis du synes, de passer til den byggestil, boligen har. 

Vil du gerne have mere lys ind i boligens rum, eller have mere plads at komme ind og ud ad dørene på, kan du også overveje at sætte større vinduer og døre i boligen. Det fordyrer dog projektet en hel del, da du så først skal have en murer til at gøre vindues- og dørhullerne større. Tilsvarende skal du også have fat i en murer, hvis du vil gøre vinduer og døre mindre. 

Uanset hvad du vælger for vinduer og døre, skal du være klar over, at det kan have stor indvirkning på boligens udtryk. Særligt hvis du vælger forkert.

Nye vinduer – Hvad skal du vælge?

Traditionelt passer Dannebrogsvinduer og bondehusvinduer, hvor vinduerne er opdelt i flere ruder, bedst til ældre boliger som bondehuse og villaer. Nyere typehuse og andre nyere boligformer anvender oftest vinduer med store ruder. 

Men det er kun en rettesnor. Du kan sagtens sætte et vindue med en stor rude i en ældre villa, hvis du gerne vil have mere lys ind, og ikke har lyst til at bekoste en udvidelse af vinduerne. Tilsvarende kan du sagtens vælge vinduer med flere ruder i, hvis du skal sætte nye vinduer i et 60’er eller 70’er hus.  
 
Dog anbefaler vi, at du altid tjekker tilsvarende boliger i samme byggestil, som har fået skiftet til den samme type vinduer, før du lægger dig fast på at ændre vinduestypen. Synes du det ser forkert ud hos andre, vil du komme til at ærgre dig over valget. 

Nye døre – hvad skal du vælge?

Lige som med nye vinduer er det sikre valg en dør i samme stil, som den der allerede sidder i boligen. Men igen kun hvis du synes, den passer til. 

Har du en gammel dør med et lille eller slet intet vindue, og vil du gerne have mere lys ind i entreen – eller kunne se, hvem der står udenfor – kan du overveje en dør med et større vinduesparti, eller at sætte et sideparti med vinduer i ved siden af døren. 

Særligt hoveddøren sender også nogle tydelige signaler til dem, som kommer på besøg – samt til eventuelle indbrudstyve, som overvejer at bryde ind hos dig. Så overvej nøje, både dørens design og hvilke sikkerhedsfunktioner, der skal være indbygget i døren.

Hvordan måler du op til nye vinduer og døre?

Vil du selv måle op til nye døre og vinduer, er det vigtigt, at du lægger dig fast på at bruge samme målemetode til alle de mål, du tager. Samtidig er det også meget vigtigt, at du husker at oplyse, hvilken målemetode du har anvendt, hvis du selv skal bestille vinduerne og dørene. 

Hulmål eller kammål
Når du måler op til nye vinduer og døre, kan du enten vælge at:  

1) måle murhullet, som vinduet eller døren sidder i. Det kaldes for hulmålet.
 
2) måle det gamle dør- eller vindueselement. Det kaldes for karmmålet.

Hulmålet tages altid indvendigt i murhullet, og karmmålet tages altid på ydersiden af elementet.
 
Oplyser du hulmålet, når du bestiller tilbud på nye vinduer og døre, tager producenten målet og trækker 2,5-3 cm fra. Så er de sikre på, at elementet passer til murhullet, og at der er god plads til en fuge hele vejen rundt om.

Oplyser du karmmålet, produceres vinduer og døre efter det opgivne mål.  

Tager du fejl af målemetoden, får du enten vinduer og døre, hvor der ikke er plads til en fuge rundt om, eller hvor der er alt for meget plads rundt om elementerne, når de er sat i. 

Vil du være helt sikker på, at du får vinduer og døre, som passer perfekt, er det en god ide at tage mål både for oven og for neden. Særligt i ældre boliger kan målene variere en del. Er det tilfældet hos dig, skal du vælge det mindste mål. Så er du sikker på, at elementerne passer til murhullet – selv om fugen så bliver lidt bredere nogen steder.

Hvad koster nye vinduer og døre?

Prisen på nye vinduer og døre afhænger naturligvis af størrelsen, typen og hvilket materiale, der er anvendt.

Hvad koster nye vinduer?

Prismæssigt er ældre vinduestyper, som er opdelt i flere ruder dyrest. For her skal der bruges flere separate termoruder, og flere materialer til at opbygge sprosser og karme. 

Vinduer med en enkelt, stor rude er billigere, fordi der kun skal bruges en termorude, og væsentlig færre materialer til vinduesramme og -karm.

Hvilken indflydelse har materialevalget på prisen?

Materialemæssigt er vinduer med rammer, sprosser og karme i træ og aluminiumslister langs ruderne dyrest. Til gengæld er de mere holdbare, og næsten umulige at tage ruden ud af, hvis nogen vil bryde ind.  

Til nogenlunde samme pris kan du få et vindue med rammer, karme og sprosser i pvc-plast. Det føles en smule lettere, når du åbner og lukker det. Men både udseende- og farvemæssigt ligner plastvinduer i dag trævinduerne – og de famler ikke på samme måde, som de første generationer af plastvinduer gjorde. Derved slipper du for at vedligeholde dem, da de hverken skal males, eller der kan gå råd i vinduerne. 

Det billigste valg er vinduer med rammer og karme helt i træ. De har en lidt kortere holdbarhed end træ-alu vinduer, er lettere at bryde op, men giver det rigtige look og den rigtige følelse, når du åbner og lukker vinduet. 

Hvor plastikvinduet er helt vedligeholdelsesfrit, skal både træ-alu og trævinduer males regelmæssigt. Samtidig bør du også løbende tjekke træet for angreb af råd og svamp ved at stikke i det med en skruetrækker. Kan du presse skruetrækkere ind i træet, bør du få udskiftet træstykket eller hele vinduet. 

Så over tid tjener merprisen ved et plastvindue sig ind, mens du bevarer æstetikken ved at vælge et trævindue – men skal så leve med at skulle vedligeholde det regelmæssigt. 

Hvilken termorude skal jeg vælge?

Endelig har dit valg af termorude også en indflydelse på prisen af vinduet. Her tilbyder de fleste producenter flere forskellige typer termoruder. Alle typer lever naturligvis op til bygningsreglementets krav. 

Forskellen ligger typisk i hvor mange lag glas, der er i ruderne, samt hvorvidt der er brugt en isolerede gasart i mellemrummet mellem ruderne, eller de er helt lufttomme. 

Hvad koster nye vinduer inkl. montering?

Det sidste som afgør dine nye vinduers pris, er udgiften til monteringen. Her skal du betale timepris til håndværkeren. Derfor afhænger prisen af, hvor meget tid håndværkeren skal bruge på opgaven. 

Så kan du f.eks. selv finde ud af at tage vinduerne og dørene ud af murværket, kan du spare en hel del penge på arbejdslønnen. 

Arbejdslønnen kan dog svinge en del fra håndværker til håndværker – også selv om de alle sammen bor i Glostrup. Det er bl.a. derfor, vi altid indhenter 3 tilbud til dig. Derved er du sikker på, at du får et mere retvisende billede af prisniveauet – og ikke kun får en pris fra den måske dyreste håndværker i byen. 

Hvad koster nye døre?

De tilsvarende overvejelser gælder naturligvis for prisen på nye døre.  

Derudover kan dit valg af sikkerhedsniveau, træsort og låsesystem – samt om døren er et- eller to-fløjet – have afgørende indflydelse på prisen på døren. 

Kan nye vinduer og døre betale sig?

Har dine vinduer og døre siddet i mere end 15-20 år, kan det stort set altid svare sig at udskifte dem. For både materialekvaliteten og teknologien er blevet meget bedre hen over de seneste år. 

Således har moderne termoruder en meget større isoleringsevne, og nye materialer som f.eks. moderne pvc-typer, giver dig døre og vinduer, som kan holde i endnu flere år end tidligere. 

Så alt i alt kan det altid betale sig at udskifte vinduer og døre, når de har fået nogle år på bagen. 

Kan du få nye vinduer med tilskud?

Du kan få energitilskud til isætning af nye vinduer, hvis din bolig har et energimærke E, F eller G. Og kun, hvis der er tale om en helårsbeboelse. Du kan ikke få energitilskud til et sommerhus, lige som du ikke kan søge, hvis du ikke har energimærke på dit hus. Samtidig skal de vinduer, du sætter i, være af energiklasse 1 eller 2. 

Bemærk: Reglerne på området ændrer sig ret ofte, så spørg din lokale håndværker eller søg information hos relevante myndigheder.

For at du kan ansøge, skal der være åbent for en tilskudspulje. Selve ansøgningen sker fra Sparenergi.dks hjemmeside, og du skal følge den procedure, og leve op til de krav, der står på siden.
Når ansøgningen er indsendt, skal du vendte på svaret. Før du får svar, kan du hverken sætte håndværkerne i gang eller købe vinduer.

Efter endt behandling modtager du så enten et tilsagn eller får et afslag på ansøgningen. Først da kan du sætte gang i arbejdet og indkøbe materialerne.  

Får du tilsagn, skal du indsende dokumentation for arbejdet, og først da får du tilskuddet udbetalt. Størrelsen på tilskuddet afhænger af, hvilket energimærke din bolig får, efter du har udskiftet vinduer og døre. Derfor skal du have udarbejdet et nyt energimærke på din bolig igen, efter arbejdet er udført. 

Kan der være problemer med nye vinduer og døre?

Der er ikke noget værre, end hvis der er problemer med dine nye vinduer og døre. Nogle af problemerne er dog helt almindelige, og forsvinder af sig selv. Andre kan du selv løse, og andre igen skal afhjælpes af den håndværker, som har sat vinduerne og dørene i.

Hvorfor dugger nye vinduer?

Nogle gange vil du opleve, at der kommer dug på ydersiden af dine nye vinduer. Det sker særligt om morgenen.  

Det skyldes, at de nye vinduer isolerer bedre end de gamle. Derfor opstår der en større temperaturforskel, end der var på de gamle vinduesruder – og det er derfor at de dugger. 

Der er altså nærmest et bevis for, at dine nye vinduer virker efter hensigten, og holder bedre på varmen. Derfor er det ikke noget, du skal bekymre dig om. 

Hvordan fjerner du lim fra nye vinduer?

På helt nye vinduer er der tit limspor efter klistermærker og i nogle tilfælde også rundt i kanterne. 

Limresterne kan dog fjernes ret nemt med en glasskraber, eller ved har tørre limen over med en klud med lugtfri petroleum. Eller ved at bruge et særligt renseprodukt kaldet citrusrens. 

Vælger du at bruge et af de to produkter, skal du lade det sidde på limsporene i et par minutter. Derefter bør de være lige til at tørre af med en gummi- eller glasskraber. 

Er der stadig limrester tilbage, kan du gentage processen igen en eller flere gange. 

Hvad gør du, hvis dør eller vindue binder?

Binder din nye dør eller nogle af vinduerne, er det nemmeste at kontakte den håndværker, som har leveret dem. De kan tilpasse dør og vinduer, så du kan åbne dem uden problemer. 
Tjek eventuelt alle døre og vinduer, inden håndværkeren kører. Så undgår du, at skulle vente på at få problemet løst. 

Indhent 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Oversigt over tømrerfirmaer i Glostrup eller hele Glostrup kommune

Ønsker du selv at finde en tømrer eller et vinduesfirma der kan montere eller levere nye vinduer i Glostrup eller hele Glostrup kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 93 vinduesfirmaer i Glostrup. Find en tømrer eller byggefirma i Glostrup og omegn herunder. I hele Glostrup kommunefindes der flere vinduesfirmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tømrer.
1M Rengøring
Florasvej 19, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 15. november 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
3xBYG ApS
Hasselhaven 117, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 28. marts 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
7C Huse ApS
Ejbydalsvej 252, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 04. februar 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
A.D. Tømrer
Dalvangsvej 13, 2600 Glostrup
Ansatte: 0
Startdato: 06. september 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
AA-Service ApS
Naverland 1, 2600 Glostrup
Ansatte: 3
Startdato: 13. marts 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Adams Tømrer & Maler ApS
Produktionsvej 1, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 08. november 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
AG-BYG ApS
Herstedøstervej 11, 2600 Glostrup
Ansatte: 5
Startdato: 22. august 2005,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ALTHO Entreprise ApS
Fabriksparken 14, 2600 Glostrup
Ansatte: 2
Startdato: 25. februar 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Andersen og Holmberg Byg ApS
Hovedvejen 97, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 26. februar 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ASGER RIIS
Ørnebjergvej 21, 2600 Glostrup
Ansatte: 0
Startdato: 23. september 1985,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Axen Byg ApS
Emilsvej 12, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 26. juli 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BOLIGMATCH ApS
Bogfinkevej 20, 2600 Glostrup
Ansatte: 3
Startdato: 22. september 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Bülow Byg ApS
Kirkebjerg Parkvej 1, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 24. maj 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BYGNORD ENTREPRISE ApS
Egeskoven 224, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 15. februar 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
CAS Byg ApS
Hvissingevej 14, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 22. oktober 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
CBH Tømrer- & Snedkerfirma ApS
Birkeskoven 198, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
CM MULTIBYG
Poppelvej 7, 2600 Glostrup
Ansatte: 0
Startdato: 30. april 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
CNP Service
Langagervej 24, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 01. november 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Co & Køhn
Naverland 14, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 01. april 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
CS Tømrer og Montage ApS
Skovsletten 3, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 26. august 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
DAN SERVICE ApS
Naverland 2, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 24. august 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Dansk FacadeEkspert ApS
Platanhaven 1, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 19. september 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Den Elendige ApS
Sofielundsvej 1, 2600 Glostrup
Ansatte: 2
Startdato: 12. maj 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
DJP Carpentry
Jernbanevej 12, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 18. november 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DK M-ELTEKNIK ApS
Farverland 6, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 15. november 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
DM-Dintømrermester ApS
Glentevej 19, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 12. maj 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
dmtj pro
Poppelhusene 106, 2600 Glostrup
Ansatte: 0
Startdato: 14. november 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DNK TOTAL ApS
Rypevænget 17, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 16. december 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Dnk totalentreprise v/Dennis Wiberg Krogh
Rypevænget 17, 2600 Glostrup
Ansatte: 0
Startdato: 03. september 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DoorHouse ApS
Hvissingevej 118, 2600 Glostrup
Ansatte: 3
Startdato: 15. januar 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Dovydas entreprise
Ejbyholm 2, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 20. januar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Eilsborg Tømrerentreprise ApS
Bjergbakkevej 49, 2600 Glostrup
Ansatte: 1
Startdato: 09. juli 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Emka Firma DK ApS
Ejby Udlodsvej 2, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 13. september 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Frøjk-Byg
Ejby Torvevej 9, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 24. november 2021,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
GOGAS-BYG ApS
Edithsvej 23, 2600 Glostrup
Ansatte: 2
Startdato: 31. januar 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
GORM LARSEN & SØN, SNEDKER- OG TØMRERFIRMA A/S
Fabriksparken 42, 2600 Glostrup
Ansatte: 24
Startdato: 10. april 1990,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Grøn Byggeteknik ApS
Naverland 11, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 15. november 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Grothe Byg ApS
Hvissingevej 125, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 07. april 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Holmberg Entreprise
Hovedvejen 97, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 20. april 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HSJ Byg ApS
Naverland 38, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 25. februar 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
JENS RIISAGER. GLOSTRUP ApS
Langagervej 32, 2600 Glostrup
Ansatte: 9
Startdato: 01. februar 1993,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
JLA Multiservice v/Jacob Lynglund Andresen
Ejby Mosevej 195, 2600 Glostrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JMD Håndværk
Bryggergården 9, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 06. marts 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JUUL & NIELSEN A/S
Erhvervsvej 15, 2600 Glostrup
Ansatte: 96
Startdato: 01. januar 1990,
Virksomhedsform: Aktieselskab
KARMABYG ApS
Erdalsvej 26, 2600 Glostrup
Ansatte: 1
Startdato: 09. august 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KEH Gruppen ApS
Naverland 22, 2600 Glostrup
Ansatte: 31
Startdato: 11. maj 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Landets Tag og Facade
Naverland 11, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 25. august 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Lefter Byg Entreprise
Heggelunds Alle 6, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
LTbyg ApS
Dalvangsvej 139, 2600 Glostrup
Ansatte: 3
Startdato: 07. februar 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Lux Autohus ApS
Hovedvejen 206, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 18. februar 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Malerfirmaet Brdr. K ApS
Produktionsvej 1, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 16. november 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MBM BYG
Østre Lindeskov 12, 2600 Glostrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MBT v/Michael Bondam
Emilsvej 9, 2600 Glostrup
Ansatte: 0
Startdato: 02. juli 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MD Byg & Installation ApS
Smedeland 7, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 02. september 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MG BYG
Kildevældets Alle 10, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2016,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
MIKS MULTIBYG ApS
Langagervej 30, 2600 Glostrup
Ansatte: 5
Startdato: 26. juni 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MJ byg
Stadionvej 92, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 27. september 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MSP-BYG
Dalvangsvej 85, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 21. februar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MX Multiservice I/S
Lammekær 42, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 01. april 2023,
Virksomhedsform: Interessentskab
N. Hendriksen Byg
Mellemtoftevej 28, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 01. august 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Nilssons byg
Gerdasvej 31, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 14. september 2022,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
NM Byg
Irisvej 26, 2600 Glostrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
NNs Multi service
Bøgeskoven 41, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Nordele Byg ApS
Naverland 21, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 26. september 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
NORISOL A/S
Smedeland 11, 2600 Glostrup
Ansatte: 364
Startdato: 01. december 1976,
Virksomhedsform: Aktieselskab
ON Expert
Heggelunds Alle 6, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 20. januar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
OPTO - RENO ApS
Sydvestvej 125, 2600 Glostrup
Ansatte: 3
Startdato: 22. november 1996,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Ørskov byg og montage v/Dennis Ørskov
Solsortevej 15, 2600 Glostrup
Ansatte: 5
Startdato: 01. februar 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Peter Sohn
Evas Alle 14, 2600 Glostrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Psykoterapeut Anna Bundgaard
Edithsvej 1, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 08. november 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
RH_Entrepriser ApS
Ravnager 32, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 18. juni 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SBM Mandskabs udlejning
Skellet 11, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SNEDKER- & TØMRERMESTER JANUS OLESEN ApS
Slotsherrensvej 401, 2600 Glostrup
Ansatte: 11
Startdato: 30. juni 2003,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SNEDKERMESTER KASPER NIELSEN A/S
Formervangen 24, 2600 Glostrup
Ansatte: 24
Startdato: 18. april 2006,
Virksomhedsform: Aktieselskab
SVANEENG A/S
Ejby Industrivej 72, 2600 Glostrup
Ansatte: 43
Startdato: 23. januar 2009,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Svensson Tømrer & Maler
Tværagervej 8, 2600 Glostrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2015,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Tempogruppen ApS
Smedeland 26, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 16. september 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømmer & Snedkerfirma Krogsgaard
Bjergbakkevej 33, 2600 Glostrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrer - Snedker Michael Bøje Andersen ApS
Solvangsvej 23, 2600 Glostrup
Ansatte: 1
Startdato: 04. januar 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrer & Snedker Andreas Alsted
Lammekær 37, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 14. februar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrer MAX MUNDER v/Jens Mundeli-Jensen
Dalvangsvej 83, 2600 Glostrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrer- & snedkermester Nicklas Tworek
Lammekær 29, 2600 Glostrup
Ansatte: 0
Startdato: 06. maj 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TØMRER- OG SNEDKERFIRMA AAGE JØRGENSENS EFTF. ApS
Sofielundsvej 62, 2600 Glostrup
Ansatte: 9
Startdato: 28. juni 2005,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrerfirmaet Pedersen og Co. ApS
Formervangen 21, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrermester Ahm-Jantzen
Bøgeskoven 159, 2600 Glostrup
Ansatte: 0
Startdato: 28. februar 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrermester Casper Lysen
Mosetoften 33, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 12. januar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrermester Johnny Huusfeldt
Hvissingegade 8, 2600 Glostrup
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 1986,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrermester Kragesten
Hovedvejen 18, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrermester Martin Møller
Rødkælkevej 11, 2600 Glostrup
Ansatte: 0
Startdato: 17. maj 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrermester Ulrik
Elmehusene 182, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 16. august 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TRÆMANDEN V/STEEN HANSEN
Nordvangs Alle 31, 2600 Glostrup
Ansatte: 1
Startdato: 30. september 1991,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TS 2800 ApS
Farverland 5, 2600 Glostrup
Ansatte:
Startdato: 19. juli 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Vinding Byg ApS
Egevej 15, 2600 Glostrup
Ansatte: 2
Startdato: 24. juni 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab

Indhent tilbud fra andre vinduesfirmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på nye vinduer i andre byer i Danmark, så tjek oversigten af byer på Sjælland, Fyn og i Jylland.

Få 3 tilbud på nye vinduer i Glostrup hurtigt og nemt 

Nu ved du en hel masse om, hvad du skal overveje, hvis du ønsker at købe nye døre og nye vinduer i Glostrup. Samt lidt om hvad prisen på dem afhænger af. 

Vil du have den nøjagtige pris, bør du indhente 3 tilbud på nye vinduer og døre gennem vores tjeneste. Vi hjælper dig med at udspecificere opgaven helt præcist, og finder de 3 bedst egnede håndværkere, som bor i eller i nærheden af Glostrup. 

Så slipper du for at ringe forgæves, og får tilbud fra seriøse og professionelle håndværkere, du ved, du kan stole på, og som har tid til at tage opgaven inden for kort tid.

Indhent 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Copyright 2024 - Pilanto Aps
Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!