Montering af nye vinduer

Få 3 hurtige tilbud på nye vinduer i Rødovre

Nye vinduer og døre giver boligen et flottere look, sætter en stopper for træk og kulde, sparer på varmen, og giver en højere ejendomsvurdering. Vi hjælper dig med at indhente 3 tilbud på nye vinduer i Rødovre.

Utætte vinduer og døre koster på varmeregningen 

– og forringer kvaliteten af boligens indeklima.

Indhent 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Indhent tilbud på nye vinduer

Vi gør det nemt at få tilbud på nye vinduer i Rødovre

Med vores tilbudstjeneste tager du usikkerheden og ventetiden ud af processen med at indhente tilbud på nye vinduer. Alt hvad du skal gøre, er at klikke på knappen. Så får du hurtigt kontakt til 3 troværdige og seriøse håndværkere, som kan give dig et tilbud. 

  • Spar tid på at finde de rigtige håndværkere – Håndværkere er svære at få fat på, og er oftest booket langt ud i fremtiden.
  • Vi bruger kun håndværkere, du kan regne med – Vi bruger kun håndværkere, som andre kunder har været tilfredse med.
  • Vi er altid klar til at hjælpe dig med dit tilbud – Vores dygtige rådgivere hjælper med at sikre, at du får det rigtige tilbud.
Indhent 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Nye vinduer og døre uden bekymringer og fusk

Der går mange historier om håndværkere, som fusker med tingene, eller som aldrig dukker op, selv om I har aftalt det. De bekymringer slipper du for, når du bruger vores tilbudstjeneste.

Vi gør det nemt og hurtigt at få tilbud, og giver dig en håndværker, du trygt kan sætte til at montere nye døre og vinduer i din bolig i Rødovre eller omegn. 

Der er meget, du kan blive usikker over 

Det er en stor beslutning at få skiftet døre og vinduer. Derfor er det vigtigt at finde en håndværker til opgaven, som du kan være tryg ved, og hvor du ikke skal gå at bekymre dig om kvaliteten af deres arbejde – og som rent faktisk kommer som aftalt.  

For du har sikkert hørt masser af skrækhistorier om håndværkerfusk fra både venner, familie og i tv-programmer som f.eks. Kontant. 

Samtidig er der alt det praktiske omkring at få skiftet vinduer og døre. For det vigtigste er jo, at de passer – både til hulmålet i muren og til den byggestil, som din bolig har. 

Endelig er der selve tilbuddet. Her kan det være svært at gennemskue, hvad du rent faktisk får for pengene, hvis du ikke selv arbejder inden for byggefagene. 

Det gør det til en angstprovokerende proces lige fra det øjeblik, du har taget beslutningen om, at du vil have nye døre og vinduer i din bolig i Rødovre, og til de sidder flotte og færdigmonterede.  

Slip for fuskere og uforståelige tilbud 

De bekymringer behøver du slet ikke have, når du bruger vores tilbudstjeneste til at indhente tilbud på nye vinduer i Rødovre.  

Vi formidler kun håndværkere, som vi kender, og som har fået gode anmeldelser for det arbejde, de har leveret til andre kunder. Anmeldelserne af deres arbejde kan du selv læse på deres profilside inde på tjenesten. Det sikrer dig, at du kun får tilbud fra seriøse og professionelle håndværkere. 

Samtidig stiller vi også krav til, både hvor hurtige håndværkerne er til at sende deres tilbud, og hvordan det er stillet op. Så skal du ikke gå og vente på, at du får alle 3 tilbud i hus, og de 3 tilbud du får, er nemme at overskue og sammenligne. Det gør det nemt at træffe det rigtige valg, fordi det er til at forstå, hvad du får for pengene. 

Det gør det mindre angstprovokerende og udfordrende, og gør dig mere sikker på, at du har truffet det rigtige valg. Det giver dig en meget mere positiv oplevelse med at få sat nye døre og nye vinduer i din bolig i Rødovre.

Indhent 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Den seriøse tilbudstjeneste med over 20 års erfaring

Vi er den seriøse tilbudstjeneste, som har hjulpet danske familier med et trygt og sikkert valg af håndværkere til deres byggeprojekter i mere end 20 år.  

Vi sikrer dig: 

  • 3 letforståelige og aldeles uforpligtende tilbud fra seriøse håndværkere
  • Professionel rådgivning gennem hele processen, så du aldrig er i tvivl
  • En entreprisegaranti på op til 35.000 kroner ved eventuelle fejl på arbejdet

– uden at det kommer til at koste dig en krone. 

Samtidig binder du dig ikke til noget. Du kan frit vælge mellem de fremsendte tilbud eller forkaste dem alle sammen, hvis du ikke er tilfreds. 

Så kontakt os i dag, og glæd dig til at få nye døre og vinduer sat i af en rigtig seriøs og professionel håndværker, der kan deres kram, og lever og ånder for at begejstre deres kunder.

Indhent 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Kvinde der åbner sine nye vinduer

Alt hvad du skal vide om at få nye vinduer i Rødovre

Der dukker hurtigt mange spørgsmål op, når du skal til at indhente tilbud på nye vinduer og døre. Vi har samlet svar på de oftest stillede spørgsmål her. 

Hvordan finder du de rigtige nye vinduer og døre?

Når du skal vælge nye vinduer og døre, er vores anbefaling, at du vælger nogen i samme stil, som dem der sidder i din bolig i forvejen. Men vel at mærke kun, hvis du synes, de passer til den byggestil, boligen har. 

Vil du gerne have mere lys ind i boligens rum, eller have mere plads at komme ind og ud ad dørene på, kan du også overveje at sætte større vinduer og døre i boligen. Det fordyrer dog projektet en hel del, da du så først skal have en murer til at gøre vindues- og dørhullerne større. Tilsvarende skal du også have fat i en murer, hvis du vil gøre vinduer og døre mindre. 

Uanset hvad du vælger for vinduer og døre, skal du være klar over, at det kan have stor indvirkning på boligens udtryk. Særligt hvis du vælger forkert.

Nye vinduer – Hvad skal du vælge?

Traditionelt passer Dannebrogsvinduer og bondehusvinduer, hvor vinduerne er opdelt i flere ruder, bedst til ældre boliger som bondehuse og villaer. Nyere typehuse og andre nyere boligformer anvender oftest vinduer med store ruder. 

Men det er kun en rettesnor. Du kan sagtens sætte et vindue med en stor rude i en ældre villa, hvis du gerne vil have mere lys ind, og ikke har lyst til at bekoste en udvidelse af vinduerne. Tilsvarende kan du sagtens vælge vinduer med flere ruder i, hvis du skal sætte nye vinduer i et 60’er eller 70’er hus.  
 
Dog anbefaler vi, at du altid tjekker tilsvarende boliger i samme byggestil, som har fået skiftet til den samme type vinduer, før du lægger dig fast på at ændre vinduestypen. Synes du det ser forkert ud hos andre, vil du komme til at ærgre dig over valget. 

Nye døre – hvad skal du vælge?

Lige som med nye vinduer er det sikre valg en dør i samme stil, som den der allerede sidder i boligen. Men igen kun hvis du synes, den passer til. 

Har du en gammel dør med et lille eller slet intet vindue, og vil du gerne have mere lys ind i entreen – eller kunne se, hvem der står udenfor – kan du overveje en dør med et større vinduesparti, eller at sætte et sideparti med vinduer i ved siden af døren. 

Særligt hoveddøren sender også nogle tydelige signaler til dem, som kommer på besøg – samt til eventuelle indbrudstyve, som overvejer at bryde ind hos dig. Så overvej nøje, både dørens design og hvilke sikkerhedsfunktioner, der skal være indbygget i døren.

Hvordan måler du op til nye vinduer og døre?

Vil du selv måle op til nye døre og vinduer, er det vigtigt, at du lægger dig fast på at bruge samme målemetode til alle de mål, du tager. Samtidig er det også meget vigtigt, at du husker at oplyse, hvilken målemetode du har anvendt, hvis du selv skal bestille vinduerne og dørene. 

Hulmål eller kammål
Når du måler op til nye vinduer og døre, kan du enten vælge at:  

1) måle murhullet, som vinduet eller døren sidder i. Det kaldes for hulmålet.
 
2) måle det gamle dør- eller vindueselement. Det kaldes for karmmålet.

Hulmålet tages altid indvendigt i murhullet, og karmmålet tages altid på ydersiden af elementet.
 
Oplyser du hulmålet, når du bestiller tilbud på nye vinduer og døre, tager producenten målet og trækker 2,5-3 cm fra. Så er de sikre på, at elementet passer til murhullet, og at der er god plads til en fuge hele vejen rundt om.

Oplyser du karmmålet, produceres vinduer og døre efter det opgivne mål.  

Tager du fejl af målemetoden, får du enten vinduer og døre, hvor der ikke er plads til en fuge rundt om, eller hvor der er alt for meget plads rundt om elementerne, når de er sat i. 

Vil du være helt sikker på, at du får vinduer og døre, som passer perfekt, er det en god ide at tage mål både for oven og for neden. Særligt i ældre boliger kan målene variere en del. Er det tilfældet hos dig, skal du vælge det mindste mål. Så er du sikker på, at elementerne passer til murhullet – selv om fugen så bliver lidt bredere nogen steder.

Hvad koster nye vinduer og døre?

Prisen på nye vinduer og døre afhænger naturligvis af størrelsen, typen og hvilket materiale, der er anvendt.

Hvad koster nye vinduer?

Prismæssigt er ældre vinduestyper, som er opdelt i flere ruder dyrest. For her skal der bruges flere separate termoruder, og flere materialer til at opbygge sprosser og karme. 

Vinduer med en enkelt, stor rude er billigere, fordi der kun skal bruges en termorude, og væsentlig færre materialer til vinduesramme og -karm.

Hvilken indflydelse har materialevalget på prisen?

Materialemæssigt er vinduer med rammer, sprosser og karme i træ og aluminiumslister langs ruderne dyrest. Til gengæld er de mere holdbare, og næsten umulige at tage ruden ud af, hvis nogen vil bryde ind.  

Til nogenlunde samme pris kan du få et vindue med rammer, karme og sprosser i pvc-plast. Det føles en smule lettere, når du åbner og lukker det. Men både udseende- og farvemæssigt ligner plastvinduer i dag trævinduerne – og de famler ikke på samme måde, som de første generationer af plastvinduer gjorde. Derved slipper du for at vedligeholde dem, da de hverken skal males, eller der kan gå råd i vinduerne. 

Det billigste valg er vinduer med rammer og karme helt i træ. De har en lidt kortere holdbarhed end træ-alu vinduer, er lettere at bryde op, men giver det rigtige look og den rigtige følelse, når du åbner og lukker vinduet. 

Hvor plastikvinduet er helt vedligeholdelsesfrit, skal både træ-alu og trævinduer males regelmæssigt. Samtidig bør du også løbende tjekke træet for angreb af råd og svamp ved at stikke i det med en skruetrækker. Kan du presse skruetrækkere ind i træet, bør du få udskiftet træstykket eller hele vinduet. 

Så over tid tjener merprisen ved et plastvindue sig ind, mens du bevarer æstetikken ved at vælge et trævindue – men skal så leve med at skulle vedligeholde det regelmæssigt. 

Hvilken termorude skal jeg vælge?

Endelig har dit valg af termorude også en indflydelse på prisen af vinduet. Her tilbyder de fleste producenter flere forskellige typer termoruder. Alle typer lever naturligvis op til bygningsreglementets krav. 

Forskellen ligger typisk i hvor mange lag glas, der er i ruderne, samt hvorvidt der er brugt en isolerede gasart i mellemrummet mellem ruderne, eller de er helt lufttomme. 

Hvad koster nye vinduer inkl. montering?

Det sidste som afgør dine nye vinduers pris, er udgiften til monteringen. Her skal du betale timepris til håndværkeren. Derfor afhænger prisen af, hvor meget tid håndværkeren skal bruge på opgaven. 

Så kan du f.eks. selv finde ud af at tage vinduerne og dørene ud af murværket, kan du spare en hel del penge på arbejdslønnen. 

Arbejdslønnen kan dog svinge en del fra håndværker til håndværker – også selv om de alle sammen bor i Rødovre. Det er bl.a. derfor, vi altid indhenter 3 tilbud til dig. Derved er du sikker på, at du får et mere retvisende billede af prisniveauet – og ikke kun får en pris fra den måske dyreste håndværker i byen. 

Hvad koster nye døre?

De tilsvarende overvejelser gælder naturligvis for prisen på nye døre.  

Derudover kan dit valg af sikkerhedsniveau, træsort og låsesystem – samt om døren er et- eller to-fløjet – have afgørende indflydelse på prisen på døren. 

Kan nye vinduer og døre betale sig?

Har dine vinduer og døre siddet i mere end 15-20 år, kan det stort set altid svare sig at udskifte dem. For både materialekvaliteten og teknologien er blevet meget bedre hen over de seneste år. 

Således har moderne termoruder en meget større isoleringsevne, og nye materialer som f.eks. moderne pvc-typer, giver dig døre og vinduer, som kan holde i endnu flere år end tidligere. 

Så alt i alt kan det altid betale sig at udskifte vinduer og døre, når de har fået nogle år på bagen. 

Kan du få nye vinduer med tilskud?

Du kan få energitilskud til isætning af nye vinduer, hvis din bolig har et energimærke E, F eller G. Og kun, hvis der er tale om en helårsbeboelse. Du kan ikke få energitilskud til et sommerhus, lige som du ikke kan søge, hvis du ikke har energimærke på dit hus. Samtidig skal de vinduer, du sætter i, være af energiklasse 1 eller 2. 

Bemærk: Reglerne på området ændrer sig ret ofte, så spørg din lokale håndværker eller søg information hos relevante myndigheder.

For at du kan ansøge, skal der være åbent for en tilskudspulje. Selve ansøgningen sker fra Sparenergi.dks hjemmeside, og du skal følge den procedure, og leve op til de krav, der står på siden.
Når ansøgningen er indsendt, skal du vendte på svaret. Før du får svar, kan du hverken sætte håndværkerne i gang eller købe vinduer.

Efter endt behandling modtager du så enten et tilsagn eller får et afslag på ansøgningen. Først da kan du sætte gang i arbejdet og indkøbe materialerne.  

Får du tilsagn, skal du indsende dokumentation for arbejdet, og først da får du tilskuddet udbetalt. Størrelsen på tilskuddet afhænger af, hvilket energimærke din bolig får, efter du har udskiftet vinduer og døre. Derfor skal du have udarbejdet et nyt energimærke på din bolig igen, efter arbejdet er udført. 

Kan der være problemer med nye vinduer og døre?

Der er ikke noget værre, end hvis der er problemer med dine nye vinduer og døre. Nogle af problemerne er dog helt almindelige, og forsvinder af sig selv. Andre kan du selv løse, og andre igen skal afhjælpes af den håndværker, som har sat vinduerne og dørene i.

Hvorfor dugger nye vinduer?

Nogle gange vil du opleve, at der kommer dug på ydersiden af dine nye vinduer. Det sker særligt om morgenen.  

Det skyldes, at de nye vinduer isolerer bedre end de gamle. Derfor opstår der en større temperaturforskel, end der var på de gamle vinduesruder – og det er derfor at de dugger. 

Der er altså nærmest et bevis for, at dine nye vinduer virker efter hensigten, og holder bedre på varmen. Derfor er det ikke noget, du skal bekymre dig om. 

Hvordan fjerner du lim fra nye vinduer?

På helt nye vinduer er der tit limspor efter klistermærker og i nogle tilfælde også rundt i kanterne. 

Limresterne kan dog fjernes ret nemt med en glasskraber, eller ved har tørre limen over med en klud med lugtfri petroleum. Eller ved at bruge et særligt renseprodukt kaldet citrusrens. 

Vælger du at bruge et af de to produkter, skal du lade det sidde på limsporene i et par minutter. Derefter bør de være lige til at tørre af med en gummi- eller glasskraber. 

Er der stadig limrester tilbage, kan du gentage processen igen en eller flere gange. 

Hvad gør du, hvis dør eller vindue binder?

Binder din nye dør eller nogle af vinduerne, er det nemmeste at kontakte den håndværker, som har leveret dem. De kan tilpasse dør og vinduer, så du kan åbne dem uden problemer. 
Tjek eventuelt alle døre og vinduer, inden håndværkeren kører. Så undgår du, at skulle vente på at få problemet løst. 

Indhent 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Oversigt over tømrerfirmaer i Rødovre eller hele Rødovre kommune

Ønsker du selv at finde en tømrer eller et vinduesfirma der kan montere eller levere nye vinduer i Rødovre eller hele Rødovre kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 164 vinduesfirmaer i Rødovre. Find en tømrer eller byggefirma i Rødovre og omegn herunder. I hele Rødovre kommunefindes der flere vinduesfirmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tømrer.
A Construction Tale
Espely 30, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 10. oktober 2018,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
A/S HOLMUD
Islevdalvej 161, 2610 Rødovre
Ansatte: 5
Startdato: 30. december 1981,
Virksomhedsform: Aktieselskab
A/S JULIUS NIELSEN & SØN
Markstykkevej 16, 2610 Rødovre
Ansatte: 80
Startdato: 01. august 2013,
Virksomhedsform: Aktieselskab
AK- Huse Byg-ApS
Erhvervsvej 21, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 11. august 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
AN Gruppen ApS
Hvidsværmervej 131, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 28. december 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
AR SNEDKER SERVICE ApS
Ejbyvej 177, 2610 Rødovre
Ansatte: 4
Startdato: 20. februar 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
AS Byg.dk Snedker og Tømrerfirma I/S
Christiansdal 9, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2013,
Virksomhedsform: Interessentskab
B.E.MULTIBYG
Agerskovvej 1, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 01. april 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BR Ejendomme ApS
Brunevang 217, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 23. september 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
BringMee ApS
Valhøjs Alle 190, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 20. december 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
bsa montage v/brian andersen
Tårnvej 275, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 01. marts 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Byens Tagservice
Brunevang 41, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 1983,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Bygningssnedker Rasmus Sandorff
Hendriksholms Boulevard 5, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 23. januar 2022,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
BYGNINGSSNEDKER WILLY PETER HANSEN
Slotsherrensvej 270, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 15. maj 1974,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
City House
Ved Voldgraven 4, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Copenhagen renovation ApS
Hvidovrevej 11, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 17. april 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Copenhagen Woodwork ApS
Brandstrupvej 10, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 15. december 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Cph Carpentry
Valhøjs Alle 78, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 09. maj 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
CTS-BYG
Tårnvej 159, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
D'talje
Mariehøj 62, 2610 Rødovre
Ansatte: 2
Startdato: 01. marts 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Dali Byg & vikar
Årslevvej 14, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 08. februar 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Dali Byg & vikar ApS
Årslevvej 14, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 10. juni 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Damhus VVS ApS
Dæmningen 46, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 21. august 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Danee Auto ApS
Markstykkevej 14, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 17. juni 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
DEGN & DREYER ENTREPRISE A/S
Tørringvej 22, 2610 Rødovre
Ansatte: 9
Startdato: 10. september 2007,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Din Tømrer ApS
Ejbyvej 199, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 17. juni 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
DKJ Byg
Hvidovrevej 15, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 03. januar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
E G Biler ApS
Glerupvej 5, 2610 Rødovre
Ansatte: 1
Startdato: 18. september 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Efe Entreprenør A/S
Rødager Alle 51, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 03. februar 2020,
Virksomhedsform: Aktieselskab
EGEDAL BYG OG ANLÆG APS
Nyholms Alle 5, 2610 Rødovre
Ansatte: 1
Startdato: 20. juni 2013,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
EJKL byg
Roskildevej 303, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 31. august 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Energitømreren ApS
Nyholms Alle 36, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 08. september 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Enkelt Byg ApS
Hobrovej 62, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 20. februar 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ExpertFliserens
Ulkær 11, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 19. februar 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
F.M. MONTERING ApS
Glerupvej 11, 2610 Rødovre
Ansatte: 5
Startdato: 09. november 1993,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Fagerberg ,Tømrerfirma
Espely 15, 2610 Rødovre
Ansatte: 2
Startdato: 26. august 1991,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Finnibyg & Søn
Bjerringbrovej 70, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 21. februar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Firma Claes Amtorp
Mose Alle 7, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2001,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Frederiksberg Tømrerne ApS
Prøvensvej 26, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 06. oktober 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
FRODE RASMUSSENS EFTF. ApS
Nyholms Alle 11, 2610 Rødovre
Ansatte: 21
Startdato: 05. januar 1993,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Gallo ApS
Mose Alle 7, 2610 Rødovre
Ansatte: 1
Startdato: 18. juni 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
H.home Multi Service ApS
Rødager Alle 51, 2610 Rødovre
Ansatte: 12
Startdato: 03. september 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
HAAEMANS ApS
Rødovrevej 155, 2610 Rødovre
Ansatte: 2
Startdato: 20. april 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
HAIR DREAMS ApS
Brunevang 217, 2610 Rødovre
Ansatte: 1
Startdato: 01. januar 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Hands on
Medelbyvej 5, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HTM ApS
Damhus Boulevard 74, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 19. april 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Hyldegårdens Byggeentreprise ApS
Tørringvej 17, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 11. april 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Isaksen-Byg ApS
Natsværmervej 38, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 30. november 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
JBA Entreprise
Damhusdalen 50, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 01. april 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Jensen 2020 ApS
Lucernevej 565, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 24. juni 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
JHJ Byg v/Jan Heino Jørgensen
Brandholms Alle 112, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 15. december 1996,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JK Enterprise
Nørrekær 20, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 16. juni 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JRbyggeri service
Lucernevej 405, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 06. maj 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Karga Byg ApS
Ved Voldgraven 36, 2610 Rødovre
Ansatte: 1
Startdato: 29. august 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KAY Multiservice
Ved Voldgraven 50, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 08. august 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KBS TØMRER ApS
Bredstensvej 14, 2610 Rødovre
Ansatte: 9
Startdato: 07. juni 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Kell Øberg Byg v/Kell Øberg
Næsbyvej 11, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 03. september 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Keradan ApS
Viemosebro 5, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 01. november 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
kk construction
Brandholms Alle 3, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 04. februar 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Klaus Dahl-Nielsen
Nyholms Alle 15, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 06. marts 2000,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Kofoed Snedkeri ApS
Krondalvej 8, 2610 Rødovre
Ansatte: 6
Startdato: 30. juni 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Konstruktion byg UAB
Bjerringbrovej 52, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 01. november 2022,
Virksomhedsform: Anden udenlandsk virksomhed
Køppen Tømrer/Snedker
Rødovrevej 236, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 09. marts 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Krogh Totalbyg
Valhøjs Alle 119, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 23. maj 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KY Byg
Terndrupvej 15, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Leo Tømrermester
Vinkelvænget 11, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 09. august 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
LHG Tømrer A/S
Tørringvej 17, 2610 Rødovre
Ansatte: 11
Startdato: 09. november 2012,
Virksomhedsform: Aktieselskab
LHG Træbyg Entreprise ApS
Tørringvej 17, 2610 Rødovre
Ansatte: 1
Startdato: 09. marts 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Lindbrandt Entreprise ApS
Nyholms Alle 41, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 21. november 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
LKA ENTREPRISE A/S
Rødager Alle 127, 2610 Rødovre
Ansatte: 39
Startdato: 15. januar 2004,
Virksomhedsform: Aktieselskab
LUND Tømrer- og Bygningssnedkeri ApS
Valhøjs Alle 169, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 27. oktober 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Lux Tag & Byg
Roskildevej 329, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 21. februar 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Lyn VVS ApS
Dæmningen 46, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 13. februar 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
M & Bertelsen ApS
Bjerringbrovej 76, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 23. november 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
M.B. FREDERIKSEN & SØN A/S, SNEDKER- OG TØMRERMESTRE
Islevdalvej 196, 2610 Rødovre
Ansatte: 14
Startdato: 29. januar 1986,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Madsen & Kastberg Byg A/S
Valhøjs Alle 152, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 03. oktober 2019,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Madsen Tømrer og Snedker
Nørregårdsbakken 23, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 07. august 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MarioBygservice
Rødovrevej 322, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 14. februar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MB BYG v/ Michael Bolsmand
Låsbyvej 15, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 24. august 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MEJTECH A/S
Valhøjs Alle 161, 2610 Rødovre
Ansatte: 2
Startdato: 07. februar 2007,
Virksomhedsform: Aktieselskab
MK Renovering ApS
Roskildevej 398, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 21. januar 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MM Totalentreprise ApS
Islevdalvej 187, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 09. september 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MN Treatment
Gunnekær 28, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2008,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Monrad & Co
Lørenskogvej 7, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 22. maj 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MORTEN HANSEN DK ApS
Christiansdal 57, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 13. januar 2003,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MTB MANAGEMENT ApS
Islevdalvej 100, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 05. marts 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Multi-Service København ApS
Rødovrevej 163, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 06. januar 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
multiservice dk
Tårnvej 157, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 14. august 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Nielsen's Tømrer/Snedkerfirma v/Jesper Nielsen
Bredstensvej 11, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Offenberg Byg
Knudsbølvej 28, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Olsen & Olsen
Padborgvej 12, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 20. marts 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
OPTOGLAS ApS
Valhøjs Alle 126, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 2002,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
PETER SØBORG HOLDING ApS
Damhus Boulevard 30, 2610 Rødovre
Ansatte: 9
Startdato: 10. juni 2004,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
PNP-BYG A/S
Glerupvej 7, 2610 Rødovre
Ansatte: 41
Startdato: 13. august 1981,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Professionel Multiservice v/Vassili
Viemosevej 64, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 01. april 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Profil Byg Danmark ApS
Nyholms Alle 40, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 28. december 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Quick service
Rødager Alle 129, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 16. januar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
R H Entreprise v/René d' Hermilly
Hviddingvej 62, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 10. marts 2008,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
RD Montage
Rådmand Billes Vej 53, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 21. maj 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Reimers Byggeservice
Islevbrovej 21, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 26. september 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Reimers Byggeservice ApS
Islevbrovej 21, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
RenoPro ApS
Knud Anchers Vej 10, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 17. november 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Roxy Byg ApS
Damhus Boulevard 41, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 13. juni 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
RVB Byg
Fortvej 16, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
S/B Renovation
Agerskovvej 4, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 14. november 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Schiøler Design
Schweizerdalstien 63, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 22. maj 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Schlæger Gruppen A/S
Krondalvej 8, 2610 Rødovre
Ansatte: 26
Startdato: 01. april 2016,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Schouboe Entreprise ApS
Hadsundvej 7, 2610 Rødovre
Ansatte: 3
Startdato: 20. december 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SEGA BYG ApS
Tæbyvej 26, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 30. juni 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Service Grupper Sjælland
Tinderhøj Vænge 28, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2005,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
SH TRÆ OG MONTERING ApS
Vamdrupvej 30, 2610 Rødovre
Ansatte: 2
Startdato: 29. juni 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Sikera
Ved Sportspladsen 10, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 06. juni 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Simprove
Rødager Alle 83, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 04. september 2022,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Skovbro Byg
Axelhøj 69, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 15. oktober 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SNEDKER & TØMRERMESTER PETER SØBORG A/S
Damhus Boulevard 30, 2610 Rødovre
Ansatte: 3
Startdato: 09. januar 1981,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Snedker Sunwell
Rævebakkevej 42, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 10. januar 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SNEDKER- OG TØMRERMESTER LARS FRIMODT PEDERSEN A/S
Rødovrevej 157, 2610 Rødovre
Ansatte: 6
Startdato: 24. juni 2013,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Snedkerfirmaet Ly'sén v/Martin Halberg Lysén
Hobrovej 63, 2610 Rødovre
Ansatte: 4
Startdato: 01. april 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Snedkerfirmaet Træman ApS
Medelbyvej 36, 2610 Rødovre
Ansatte: 1
Startdato: 10. april 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Snedkeri & Design v/Thomas Asger Nilsson
Tørringvej 5, 2610 Rødovre
Ansatte: 2
Startdato: 01. december 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Søren Hertz ApS
Egegårdsvej 5, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 21. september 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Søren Rieholt
Medelbyvej 37, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 14. april 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Stalex ApS
Dråbyvej 9, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Storm Ejendomsservice ApS
Hadsundvej 11, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 06. oktober 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
STS - Byg ApS
Krondalvej 8, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 25. august 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
SV byg
Hvidovrevej 88, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 07. september 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
svanebugtens tømrer og snedker
Fortvej 146, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 26. august 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SWT Byg ApS
Valhøjs Alle 121, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
The House Copenhagen ApS
Slotsherrensvej 411, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 01. maj 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tj Tømrer og tagpap
Brandholms Alle 20, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 02. juni 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TK Byg v/Ted Kelm
Damhus Boulevard 41, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TK-Byg
Mollerupvej 6, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 12. august 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TM Byggeservice ApS
Ejbyvej 109, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 09. september 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TMconstruction ApS
Bjerringbrovej 68, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 08. september 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TN2byg
Nyholms Alle 30, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 08. maj 2017,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TØMRER & SNEDKERFIRMA CARSTEN SKJØDT ApS
Elstedvej 23, 2610 Rødovre
Ansatte: 2
Startdato: 30. juni 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrer Kvisten
Engbovej 40, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 12. juli 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrer og Snedkerfirma v/Gunnar Stræde
Rudebækvej 24, 2610 Rødovre
Ansatte: 1
Startdato: 01. januar 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TØMRER OG SNEDKERFIRMAET
Tæbyvej 46, 2610 Rødovre
Ansatte: 6
Startdato: 25. august 1986,
Virksomhedsform: Interessentskab
Tømrer og Snedkerfirmaet Henriksen ApS
Else Sørensens Vej 25, 2610 Rødovre
Ansatte: 3
Startdato: 13. april 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrer og Snedkermester Brian P jensen
Rådmand Billes Vej 125, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 12. oktober 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrer Teit
Bjødstrupvej 7, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 15. februar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrer- og Snedkerfirma Liljedahl
Damparken 38, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 28. september 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrer- og Snedkermester Martin Friis ApS
Sindalvej 8, 2610 Rødovre
Ansatte: 5
Startdato: 04. april 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TØMRER-OG SNEDKERFIRMAET FLEMMING HOLTZE ApS
Pilely 15, 2610 Rødovre
Ansatte: 2
Startdato: 23. februar 1990,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrer-Thomsen
Krarupvej 26, 2610 Rødovre
Ansatte: 1
Startdato: 26. juni 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrerfirmaet Seb ApS
Nørregårdsvej 76, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 03. februar 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrermester Allan Leholk ApS
Ejbyvej 195, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 01. december 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrermester Christiansen ApS
Rødovrevej 222, 2610 Rødovre
Ansatte: 3
Startdato: 14. april 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrermester Davidsen ApS
Nyholms Alle 44, 2610 Rødovre
Ansatte: 13
Startdato: 14. september 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrermester E. Skaaning & Søn v/Egon Skaaning Larsen
Sommerfuglevej 6, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 15. november 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TØMRERMESTER JIM JENSEN A/S
Nyholms Alle 13, 2610 Rødovre
Ansatte: 26
Startdato: 20. juni 1991,
Virksomhedsform: Aktieselskab
TØMRERMESTER KARSTEN MORELL HANSEN
Islevbrovej 17, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrermester Nicklas Holst ApS
Agerskovvej 39, 2610 Rødovre
Ansatte: 4
Startdato: 02. februar 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrermester Nikolaj Toxværd ApS
Valhøjs Alle 187, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 23. oktober 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrermester Plato
Valhøjs Alle 33, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrermester Yonson
Brunevang 59, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 13. november 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Treeiterate
Skanderupvej 18, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 06. september 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Vangsaa byg
Hadsundvej 7, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 16. oktober 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
VEGA-Byg ApS
Bluevang Alle 10, 2610 Rødovre
Ansatte: 0
Startdato: 06. juli 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Viggo Pedersen & Søn A/S Byggeentreprise
Valhøjs Alle 154, 2610 Rødovre
Ansatte: 24
Startdato: 20. januar 1993,
Virksomhedsform: Aktieselskab
VS BYG MULTISERVICE
Bjerringbrovej 52, 2610 Rødovre
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
WR-BYG ApS
Islevgård Alle 29, 2610 Rødovre
Ansatte: 2
Startdato: 14. juni 2004,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
YOHO ApS
Tæbyvej 3, 2610 Rødovre
Ansatte: 3
Startdato: 07. februar 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab

Indhent tilbud fra andre vinduesfirmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på nye vinduer i andre byer i Danmark, så tjek oversigten af byer på Sjælland, Fyn og i Jylland.

Få 3 tilbud på nye vinduer i Rødovre hurtigt og nemt 

Nu ved du en hel masse om, hvad du skal overveje, hvis du ønsker at købe nye døre og nye vinduer i Rødovre. Samt lidt om hvad prisen på dem afhænger af. 

Vil du have den nøjagtige pris, bør du indhente 3 tilbud på nye vinduer og døre gennem vores tjeneste. Vi hjælper dig med at udspecificere opgaven helt præcist, og finder de 3 bedst egnede håndværkere, som bor i eller i nærheden af Rødovre. 

Så slipper du for at ringe forgæves, og får tilbud fra seriøse og professionelle håndværkere, du ved, du kan stole på, og som har tid til at tage opgaven inden for kort tid.

Indhent 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Copyright 2024 - Pilanto Aps
Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!