Montering af nye vinduer

Få 3 hurtige tilbud på nye vinduer i Søborg

Nye vinduer og døre giver boligen et flottere look, sætter en stopper for træk og kulde, sparer på varmen, og giver en højere ejendomsvurdering. Vi hjælper dig med at indhente 3 tilbud på nye vinduer i Søborg.

Utætte vinduer og døre koster på varmeregningen 

– og forringer kvaliteten af boligens indeklima.

Indhent 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Indhent tilbud på nye vinduer

Vi gør det nemt at få tilbud på nye vinduer i Søborg

Med vores tilbudstjeneste tager du usikkerheden og ventetiden ud af processen med at indhente tilbud på nye vinduer. Alt hvad du skal gøre, er at klikke på knappen. Så får du hurtigt kontakt til 3 troværdige og seriøse håndværkere, som kan give dig et tilbud. 

  • Spar tid på at finde de rigtige håndværkere – Håndværkere er svære at få fat på, og er oftest booket langt ud i fremtiden.
  • Vi bruger kun håndværkere, du kan regne med – Vi bruger kun håndværkere, som andre kunder har været tilfredse med.
  • Vi er altid klar til at hjælpe dig med dit tilbud – Vores dygtige rådgivere hjælper med at sikre, at du får det rigtige tilbud.
Indhent 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Nye vinduer og døre uden bekymringer og fusk

Der går mange historier om håndværkere, som fusker med tingene, eller som aldrig dukker op, selv om I har aftalt det. De bekymringer slipper du for, når du bruger vores tilbudstjeneste.

Vi gør det nemt og hurtigt at få tilbud, og giver dig en håndværker, du trygt kan sætte til at montere nye døre og vinduer i din bolig i Søborg eller omegn. 

Der er meget, du kan blive usikker over 

Det er en stor beslutning at få skiftet døre og vinduer. Derfor er det vigtigt at finde en håndværker til opgaven, som du kan være tryg ved, og hvor du ikke skal gå at bekymre dig om kvaliteten af deres arbejde – og som rent faktisk kommer som aftalt.  

For du har sikkert hørt masser af skrækhistorier om håndværkerfusk fra både venner, familie og i tv-programmer som f.eks. Kontant. 

Samtidig er der alt det praktiske omkring at få skiftet vinduer og døre. For det vigtigste er jo, at de passer – både til hulmålet i muren og til den byggestil, som din bolig har. 

Endelig er der selve tilbuddet. Her kan det være svært at gennemskue, hvad du rent faktisk får for pengene, hvis du ikke selv arbejder inden for byggefagene. 

Det gør det til en angstprovokerende proces lige fra det øjeblik, du har taget beslutningen om, at du vil have nye døre og vinduer i din bolig i Søborg, og til de sidder flotte og færdigmonterede.  

Slip for fuskere og uforståelige tilbud 

De bekymringer behøver du slet ikke have, når du bruger vores tilbudstjeneste til at indhente tilbud på nye vinduer i Søborg.  

Vi formidler kun håndværkere, som vi kender, og som har fået gode anmeldelser for det arbejde, de har leveret til andre kunder. Anmeldelserne af deres arbejde kan du selv læse på deres profilside inde på tjenesten. Det sikrer dig, at du kun får tilbud fra seriøse og professionelle håndværkere. 

Samtidig stiller vi også krav til, både hvor hurtige håndværkerne er til at sende deres tilbud, og hvordan det er stillet op. Så skal du ikke gå og vente på, at du får alle 3 tilbud i hus, og de 3 tilbud du får, er nemme at overskue og sammenligne. Det gør det nemt at træffe det rigtige valg, fordi det er til at forstå, hvad du får for pengene. 

Det gør det mindre angstprovokerende og udfordrende, og gør dig mere sikker på, at du har truffet det rigtige valg. Det giver dig en meget mere positiv oplevelse med at få sat nye døre og nye vinduer i din bolig i Søborg.

Indhent 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Den seriøse tilbudstjeneste med over 20 års erfaring

Vi er den seriøse tilbudstjeneste, som har hjulpet danske familier med et trygt og sikkert valg af håndværkere til deres byggeprojekter i mere end 20 år.  

Vi sikrer dig: 

  • 3 letforståelige og aldeles uforpligtende tilbud fra seriøse håndværkere
  • Professionel rådgivning gennem hele processen, så du aldrig er i tvivl
  • En entreprisegaranti på op til 35.000 kroner ved eventuelle fejl på arbejdet

– uden at det kommer til at koste dig en krone. 

Samtidig binder du dig ikke til noget. Du kan frit vælge mellem de fremsendte tilbud eller forkaste dem alle sammen, hvis du ikke er tilfreds. 

Så kontakt os i dag, og glæd dig til at få nye døre og vinduer sat i af en rigtig seriøs og professionel håndværker, der kan deres kram, og lever og ånder for at begejstre deres kunder.

Indhent 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Kvinde der åbner sine nye vinduer

Alt hvad du skal vide om at få nye vinduer i Søborg

Der dukker hurtigt mange spørgsmål op, når du skal til at indhente tilbud på nye vinduer og døre. Vi har samlet svar på de oftest stillede spørgsmål her. 

Hvordan finder du de rigtige nye vinduer og døre?

Når du skal vælge nye vinduer og døre, er vores anbefaling, at du vælger nogen i samme stil, som dem der sidder i din bolig i forvejen. Men vel at mærke kun, hvis du synes, de passer til den byggestil, boligen har. 

Vil du gerne have mere lys ind i boligens rum, eller have mere plads at komme ind og ud ad dørene på, kan du også overveje at sætte større vinduer og døre i boligen. Det fordyrer dog projektet en hel del, da du så først skal have en murer til at gøre vindues- og dørhullerne større. Tilsvarende skal du også have fat i en murer, hvis du vil gøre vinduer og døre mindre. 

Uanset hvad du vælger for vinduer og døre, skal du være klar over, at det kan have stor indvirkning på boligens udtryk. Særligt hvis du vælger forkert.

Nye vinduer – Hvad skal du vælge?

Traditionelt passer Dannebrogsvinduer og bondehusvinduer, hvor vinduerne er opdelt i flere ruder, bedst til ældre boliger som bondehuse og villaer. Nyere typehuse og andre nyere boligformer anvender oftest vinduer med store ruder. 

Men det er kun en rettesnor. Du kan sagtens sætte et vindue med en stor rude i en ældre villa, hvis du gerne vil have mere lys ind, og ikke har lyst til at bekoste en udvidelse af vinduerne. Tilsvarende kan du sagtens vælge vinduer med flere ruder i, hvis du skal sætte nye vinduer i et 60’er eller 70’er hus.  
 
Dog anbefaler vi, at du altid tjekker tilsvarende boliger i samme byggestil, som har fået skiftet til den samme type vinduer, før du lægger dig fast på at ændre vinduestypen. Synes du det ser forkert ud hos andre, vil du komme til at ærgre dig over valget. 

Nye døre – hvad skal du vælge?

Lige som med nye vinduer er det sikre valg en dør i samme stil, som den der allerede sidder i boligen. Men igen kun hvis du synes, den passer til. 

Har du en gammel dør med et lille eller slet intet vindue, og vil du gerne have mere lys ind i entreen – eller kunne se, hvem der står udenfor – kan du overveje en dør med et større vinduesparti, eller at sætte et sideparti med vinduer i ved siden af døren. 

Særligt hoveddøren sender også nogle tydelige signaler til dem, som kommer på besøg – samt til eventuelle indbrudstyve, som overvejer at bryde ind hos dig. Så overvej nøje, både dørens design og hvilke sikkerhedsfunktioner, der skal være indbygget i døren.

Hvordan måler du op til nye vinduer og døre?

Vil du selv måle op til nye døre og vinduer, er det vigtigt, at du lægger dig fast på at bruge samme målemetode til alle de mål, du tager. Samtidig er det også meget vigtigt, at du husker at oplyse, hvilken målemetode du har anvendt, hvis du selv skal bestille vinduerne og dørene. 

Hulmål eller kammål
Når du måler op til nye vinduer og døre, kan du enten vælge at:  

1) måle murhullet, som vinduet eller døren sidder i. Det kaldes for hulmålet.
 
2) måle det gamle dør- eller vindueselement. Det kaldes for karmmålet.

Hulmålet tages altid indvendigt i murhullet, og karmmålet tages altid på ydersiden af elementet.
 
Oplyser du hulmålet, når du bestiller tilbud på nye vinduer og døre, tager producenten målet og trækker 2,5-3 cm fra. Så er de sikre på, at elementet passer til murhullet, og at der er god plads til en fuge hele vejen rundt om.

Oplyser du karmmålet, produceres vinduer og døre efter det opgivne mål.  

Tager du fejl af målemetoden, får du enten vinduer og døre, hvor der ikke er plads til en fuge rundt om, eller hvor der er alt for meget plads rundt om elementerne, når de er sat i. 

Vil du være helt sikker på, at du får vinduer og døre, som passer perfekt, er det en god ide at tage mål både for oven og for neden. Særligt i ældre boliger kan målene variere en del. Er det tilfældet hos dig, skal du vælge det mindste mål. Så er du sikker på, at elementerne passer til murhullet – selv om fugen så bliver lidt bredere nogen steder.

Hvad koster nye vinduer og døre?

Prisen på nye vinduer og døre afhænger naturligvis af størrelsen, typen og hvilket materiale, der er anvendt.

Hvad koster nye vinduer?

Prismæssigt er ældre vinduestyper, som er opdelt i flere ruder dyrest. For her skal der bruges flere separate termoruder, og flere materialer til at opbygge sprosser og karme. 

Vinduer med en enkelt, stor rude er billigere, fordi der kun skal bruges en termorude, og væsentlig færre materialer til vinduesramme og -karm.

Hvilken indflydelse har materialevalget på prisen?

Materialemæssigt er vinduer med rammer, sprosser og karme i træ og aluminiumslister langs ruderne dyrest. Til gengæld er de mere holdbare, og næsten umulige at tage ruden ud af, hvis nogen vil bryde ind.  

Til nogenlunde samme pris kan du få et vindue med rammer, karme og sprosser i pvc-plast. Det føles en smule lettere, når du åbner og lukker det. Men både udseende- og farvemæssigt ligner plastvinduer i dag trævinduerne – og de famler ikke på samme måde, som de første generationer af plastvinduer gjorde. Derved slipper du for at vedligeholde dem, da de hverken skal males, eller der kan gå råd i vinduerne. 

Det billigste valg er vinduer med rammer og karme helt i træ. De har en lidt kortere holdbarhed end træ-alu vinduer, er lettere at bryde op, men giver det rigtige look og den rigtige følelse, når du åbner og lukker vinduet. 

Hvor plastikvinduet er helt vedligeholdelsesfrit, skal både træ-alu og trævinduer males regelmæssigt. Samtidig bør du også løbende tjekke træet for angreb af råd og svamp ved at stikke i det med en skruetrækker. Kan du presse skruetrækkere ind i træet, bør du få udskiftet træstykket eller hele vinduet. 

Så over tid tjener merprisen ved et plastvindue sig ind, mens du bevarer æstetikken ved at vælge et trævindue – men skal så leve med at skulle vedligeholde det regelmæssigt. 

Hvilken termorude skal jeg vælge?

Endelig har dit valg af termorude også en indflydelse på prisen af vinduet. Her tilbyder de fleste producenter flere forskellige typer termoruder. Alle typer lever naturligvis op til bygningsreglementets krav. 

Forskellen ligger typisk i hvor mange lag glas, der er i ruderne, samt hvorvidt der er brugt en isolerede gasart i mellemrummet mellem ruderne, eller de er helt lufttomme. 

Hvad koster nye vinduer inkl. montering?

Det sidste som afgør dine nye vinduers pris, er udgiften til monteringen. Her skal du betale timepris til håndværkeren. Derfor afhænger prisen af, hvor meget tid håndværkeren skal bruge på opgaven. 

Så kan du f.eks. selv finde ud af at tage vinduerne og dørene ud af murværket, kan du spare en hel del penge på arbejdslønnen. 

Arbejdslønnen kan dog svinge en del fra håndværker til håndværker – også selv om de alle sammen bor i Søborg. Det er bl.a. derfor, vi altid indhenter 3 tilbud til dig. Derved er du sikker på, at du får et mere retvisende billede af prisniveauet – og ikke kun får en pris fra den måske dyreste håndværker i byen. 

Hvad koster nye døre?

De tilsvarende overvejelser gælder naturligvis for prisen på nye døre.  

Derudover kan dit valg af sikkerhedsniveau, træsort og låsesystem – samt om døren er et- eller to-fløjet – have afgørende indflydelse på prisen på døren. 

Kan nye vinduer og døre betale sig?

Har dine vinduer og døre siddet i mere end 15-20 år, kan det stort set altid svare sig at udskifte dem. For både materialekvaliteten og teknologien er blevet meget bedre hen over de seneste år. 

Således har moderne termoruder en meget større isoleringsevne, og nye materialer som f.eks. moderne pvc-typer, giver dig døre og vinduer, som kan holde i endnu flere år end tidligere. 

Så alt i alt kan det altid betale sig at udskifte vinduer og døre, når de har fået nogle år på bagen. 

Kan du få nye vinduer med tilskud?

Du kan få energitilskud til isætning af nye vinduer, hvis din bolig har et energimærke E, F eller G. Og kun, hvis der er tale om en helårsbeboelse. Du kan ikke få energitilskud til et sommerhus, lige som du ikke kan søge, hvis du ikke har energimærke på dit hus. Samtidig skal de vinduer, du sætter i, være af energiklasse 1 eller 2. 

Bemærk: Reglerne på området ændrer sig ret ofte, så spørg din lokale håndværker eller søg information hos relevante myndigheder.

For at du kan ansøge, skal der være åbent for en tilskudspulje. Selve ansøgningen sker fra Sparenergi.dks hjemmeside, og du skal følge den procedure, og leve op til de krav, der står på siden.
Når ansøgningen er indsendt, skal du vendte på svaret. Før du får svar, kan du hverken sætte håndværkerne i gang eller købe vinduer.

Efter endt behandling modtager du så enten et tilsagn eller får et afslag på ansøgningen. Først da kan du sætte gang i arbejdet og indkøbe materialerne.  

Får du tilsagn, skal du indsende dokumentation for arbejdet, og først da får du tilskuddet udbetalt. Størrelsen på tilskuddet afhænger af, hvilket energimærke din bolig får, efter du har udskiftet vinduer og døre. Derfor skal du have udarbejdet et nyt energimærke på din bolig igen, efter arbejdet er udført. 

Kan der være problemer med nye vinduer og døre?

Der er ikke noget værre, end hvis der er problemer med dine nye vinduer og døre. Nogle af problemerne er dog helt almindelige, og forsvinder af sig selv. Andre kan du selv løse, og andre igen skal afhjælpes af den håndværker, som har sat vinduerne og dørene i.

Hvorfor dugger nye vinduer?

Nogle gange vil du opleve, at der kommer dug på ydersiden af dine nye vinduer. Det sker særligt om morgenen.  

Det skyldes, at de nye vinduer isolerer bedre end de gamle. Derfor opstår der en større temperaturforskel, end der var på de gamle vinduesruder – og det er derfor at de dugger. 

Der er altså nærmest et bevis for, at dine nye vinduer virker efter hensigten, og holder bedre på varmen. Derfor er det ikke noget, du skal bekymre dig om. 

Hvordan fjerner du lim fra nye vinduer?

På helt nye vinduer er der tit limspor efter klistermærker og i nogle tilfælde også rundt i kanterne. 

Limresterne kan dog fjernes ret nemt med en glasskraber, eller ved har tørre limen over med en klud med lugtfri petroleum. Eller ved at bruge et særligt renseprodukt kaldet citrusrens. 

Vælger du at bruge et af de to produkter, skal du lade det sidde på limsporene i et par minutter. Derefter bør de være lige til at tørre af med en gummi- eller glasskraber. 

Er der stadig limrester tilbage, kan du gentage processen igen en eller flere gange. 

Hvad gør du, hvis dør eller vindue binder?

Binder din nye dør eller nogle af vinduerne, er det nemmeste at kontakte den håndværker, som har leveret dem. De kan tilpasse dør og vinduer, så du kan åbne dem uden problemer. 
Tjek eventuelt alle døre og vinduer, inden håndværkeren kører. Så undgår du, at skulle vente på at få problemet løst. 

Indhent 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Oversigt over tømrerfirmaer i Søborg eller hele Gladsaxe kommune

Ønsker du selv at finde en tømrer eller et vinduesfirma der kan montere eller levere nye vinduer i Søborg eller hele Gladsaxe kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 161 vinduesfirmaer i Søborg. Find en tømrer eller byggefirma i Søborg og omegn herunder. I hele Gladsaxe kommunefindes der flere vinduesfirmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tømrer.
1 2 3 Byg v/ Danny Hudlebusch
Augustvej 123, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 14. juli 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
5 STJERNET TØMRERMESTER ApS
Ærtemarken 110, 2860 Søborg
Ansatte: 7
Startdato: 05. juni 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
A Brusen Tømrerfirma
Marienborg Alle 47, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 29. august 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
A.L.T. Entreprise ApS
Bagsværdvej 195, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 15. maj 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Aarsø v/Rasmus Aarsø Larsen
Høje Gladsaxe Torv 2, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
AC Multiservice
Snogegårdsvej 100, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 12. august 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
AJB Snedker ApS
Klirevænget 65, 2880 Bagsværd
Ansatte: 1
Startdato: 18. januar 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
AK tømrer Aps
Tobaksvejen 2, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 30. januar 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
AMANI DESIGN & SNEDKERI
Stenmarken 66, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 01. september 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ANDERS EMIL HANSEN ApS
Slotsparken 86, 2880 Bagsværd
Ansatte: 1
Startdato: 05. januar 2005,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Anders Espersen Marlow
Selma Lagerløfs Alle 31, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 15. november 1990,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Auri-Byg og Have
Christianehøj 72, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 28. august 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Bay Nielsen ApS
Hanehøj 29, 2880 Bagsværd
Ansatte: 1
Startdato: 24. juli 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Bentsen Entreprise
Septembervej 146, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 07. august 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Berthou Byg
Bondehavevej 108, 2880 Bagsværd
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Birch-Jakobsen ApS
Bykrogen 16, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 12. januar 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Birn Entreprise
Ærtemarken 108, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 01. april 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Bjerregaard byg & rådgivning
Høje Gladsaxe 29, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 31. juli 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BMO-KBH ApS
Generatorvej 8, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 19. januar 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Bo Lynge
Buddinge Hovedgade 150, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Boiko byg
Vadbro 70, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 15. september 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
BOSKOV BYG ApS
Christopher Boecks Alle 112, 2860 Søborg
Ansatte: 14
Startdato: 09. maj 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Building Service ApS
Søborg Hovedgade 213, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 29. september 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Byens Entreprise ApS
Jacob Bulls Alle 113, 2860 Søborg
Ansatte: 7
Startdato: 20. maj 2016,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Byg-T v/Thomas Bo Jensen
Haspegårdsvej 37, 2880 Bagsværd
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Bygge Service Emil
Pilegårdsvej 73, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Byggemand Dan
Novembervej 7, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 22. september 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Bygnicon
Niels Finsens Alle 82, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 10. august 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Bygningssnedker Carina Reimer
Maglegårds Alle 106, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 30. april 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Bygningssnedker Jim Jørgensen
Klausdalsbrovej 38, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 12. august 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
CMP Byg
Laurentsvej 24, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 05. september 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DBK-Byg v/Dennis Kristensen
Klausdalsbrovej 128, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 29. august 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DDA Gruppen ApS
Gladsaxevej 400, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 25. marts 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Detaljetømreren
Søborg Hovedgade 137, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 30. januar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DFG Tømrer
Klausdalsbrovej 10, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 04. marts 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DN Aptering A/S
Transformervej 9, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 15. maj 2017,
Virksomhedsform: Aktieselskab
EEN TIL EEN ApS
Østmarken 5, 2860 Søborg
Ansatte: 3
Startdato: 10. april 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Egbo byg
Tværvej 8, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 01. september 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Egenbyg Tømrerfirma ApS
Kiplings Alle 36, 2860 Søborg
Ansatte: 1
Startdato: 18. marts 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
FLEMGO v/Flemming Scheil
Åstedvej 21, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
G&P Tømrervirksomhed ApS
Gladsaxevej 370, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 28. maj 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
GLADSAXE BYGNINGSENTREPRISE ApS
Laurentsvej 32, 2880 Bagsværd
Ansatte: 22
Startdato: 15. maj 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Glarmester Vad v/Jesper Mikkel Vad
Abelsvej 4, 2880 Bagsværd
Ansatte: 1
Startdato: 20. september 1998,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
GN BYG
Grusgraven 1, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Green Facility Group ApS
Vadgårdsvej 129, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 11. maj 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Guhle & Holm ApS
Bondehavevej 122, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 27. april 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
H5 Byg
Tinghøjvej 12, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 20. februar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Hagelund ApS
Augustvej 7, 2860 Søborg
Ansatte: 1
Startdato: 18. juni 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
HAGELUND ENTREPRISE ApS
Nordvad 6, 2860 Søborg
Ansatte: 1
Startdato: 01. juli 2003,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Hammer & Co v/Mads Hammer Larsen
Maglegårds Alle 140, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. maj 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HE Flair
Solnavej 90, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 24. oktober 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Henrik Falk Tømrer/Snedker
Bondehavevej 135, 2880 Bagsværd
Ansatte: 0
Startdato: 03. oktober 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
HF Gulv og Byg I/S
Harestien 16, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 27. juni 2023,
Virksomhedsform: Interessentskab
Hjulsager tømrer/snedker
Septembervej 53, 2860 Søborg
Ansatte: 1
Startdato: 01. september 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Ide Byg V/Lars Rydstrøm
Søborg Hovedgade 63, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 01. juli 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
IF service
Nordfrontvej 48, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 12. oktober 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
IG-BYG A/S
Poppelgårdvej 15, 2860 Søborg
Ansatte: 12
Startdato: 01. september 2005,
Virksomhedsform: Aktieselskab
InXterior
Søborg Hovedgade 40, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 15. oktober 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
J A Montage v/Jørgen Andersen
Vandtårnsvej 77, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 15. juli 1995,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
J. Schlichter ApS
Landerslevvej 22, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 02. januar 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
J.J. Service
Snogebakken 32, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 25. marts 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Jagtvejens Maskin- og Bygnings- snedkeri v/Morten Gammelgaard
Poppelgårdvej 14, 2860 Søborg
Ansatte: 6
Startdato: 01. juni 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JAN FRODE KUNTZ
Værebrovej 125, 2880 Bagsværd
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 1987,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JAP BYG ApS
Værebrovej 77, 2880 Bagsværd
Ansatte: 1
Startdato: 27. maj 2013,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
jm multiservice
Provst Bentzons Vej 62, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 07. april 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
JN Byg ApS
Jebjerg Alle 5, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 21. oktober 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
JP Byg
Værebrovej 77, 2880 Bagsværd
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Julia's ApS
Mosevej 2, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Julian & Berta Tømrermester
Valdemars Alle 80, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 01. september 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kamm Montage Service v/Kim Egebo
Solnavej 52, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 03. september 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kenn dit gulv ApS
Værebrovej 16, 2880 Bagsværd
Ansatte: 1
Startdato: 22. december 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Khawaja Khuram Murad
granvej 81, 2880 Bagsværd
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kildekrogen Holding ApS
Kildekrogen 15, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 22. december 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Kilebyg
Bondehavevej 36, 2880 Bagsværd
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 1989,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KirchS ApS
Kålmarken 36, 2860 Søborg
Ansatte: 2
Startdato: 20. april 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KJELL PEDERSEN ENTREPRISE A/S
Generatorvej 25, 2860 Søborg
Ansatte: 37
Startdato: 01. januar 1981,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Klasse Byg ApS
Tolstojs Alle 31, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 12. december 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Københavns Snedker v/Frederik Schröder
Kildebakkegårds Alle 133, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 10. oktober 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
KR Total Byg
Gyngemose Parkvej 6, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 15. december 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kronholm Byg ApS
Bagsværd Hovedgade 8, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 09. februar 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Lademann Tømrer & Snedker
Høje Gladsaxe 120, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 09. oktober 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
LAUBYG ApS
Regattavej 12, 2880 Bagsværd
Ansatte: 0
Startdato: 14. april 2008,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
LAURITZ HANNIBAL ApS
Transformervej 17, 2860 Søborg
Ansatte: 27
Startdato: 01. april 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Lazfa Renovation APS
Generatorvej 7, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 07. marts 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Lybech Consulting
Hørmarken 11, 2880 Bagsværd
Ansatte: 0
Startdato: 19. november 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Lyhmark Entreprise v/Thomas Lyhne Nielsen
Jægergangen 37, 2880 Bagsværd
Ansatte: 0
Startdato: 22. oktober 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
M2E ApS
Vadstrupvej 77, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 16. september 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Mads Thorup
Holmevej 47, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 11. oktober 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Mads.og.Alex.multiservice
Gyngemose Parkvej 4, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 02. oktober 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Maxo Byg ApS
Buddinge Hovedgade 74, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 21. oktober 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MB Montage
Hjortestien 16, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 12. oktober 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MB Total ApS
Thor Langes Alle 90, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 08. juni 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MIMER BYG ApS
Snogebakken 22, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 01. juli 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MIPAM SERVICE
Nordahl Griegs Vej 27, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 03. maj 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Montage 4All ApS
Gyngemose Parkvej 54, 2860 Søborg
Ansatte: 5
Startdato: 25. maj 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
montage experten v/Ronny Kristensen
Søborg Hovedgade 60, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Mørkhøj Byg v/Per Algren Larsen
Juni Alle 132, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 13. september 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Nilssons Byg
Strømskellet 2, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 30. maj 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Nordic Håndværk ApS
Christianehøj 80, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 08. marts 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
NTP BYG
Torumvej 5, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 17. maj 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
NW-Byg
Moseskrænten 51, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 19. oktober 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Nybyggeren ApS
Hørmarken 36, 2880 Bagsværd
Ansatte: 2
Startdato: 03. juli 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Nybyggeren v/Lars Damgaard Rasmussen
Hørmarken 36, 2880 Bagsværd
Ansatte: 0
Startdato: 16. september 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
OVENLYS & OPLUK V/JØRGEN CARLSEN
Bondehavevej 85, 2880 Bagsværd
Ansatte: 1
Startdato: 01. februar 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Permabyg
Buddingevej 240, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 16. maj 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PHN-BYG ApS
Generatorvej 8, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 04. januar 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Priva Byg ApS
Snogegårdsvej 101, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 28. oktober 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
radion montage
Gyngemose Parkvej 54, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 21. april 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
REHBERGS 1994 ApS
Søborg Torv 3, 2860 Søborg
Ansatte: 25
Startdato: 31. december 1994,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Rent & Clean
Pilegårdsvej 73, 2860 Søborg
Ansatte: 1
Startdato: 03. oktober 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
S P Tømrer ApS
Bæverstien 23, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 08. december 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
S-A Byg v/ Simon Ahlmann
Søborg Parkalle 194, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 10. juni 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Schaefer & Risom Tømrer/Snedker ApS
Ærtemarken 80, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 07. maj 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Scheffer Byg ApS
Oktobervej 99, 2860 Søborg
Ansatte: 1
Startdato: 29. september 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Schmidt Entreprise
Ærtemarken 35, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 30. september 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SIMON WILSON
Tværmarksvej 29, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 16. august 1999,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SKJOLDBORG BYG ApS
Lerhøj 15, 2880 Bagsværd
Ansatte: 1
Startdato: 15. december 2010,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Skyum Tømrer/Snedker v/Michael Skyum
Krogshøjvej 136, 2880 Bagsværd
Ansatte: 0
Startdato: 01. november 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SNEDKER- & TØMRERFIRMA/MIKAEL VAJSE SØRENSEN
Patronvej 31, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1988,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
SNEDKERMESTER JØRN ØSTER
Kildebakken 35, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 13. august 1974,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Søborg Byg v/Christian Karlsen
Christianehøj 54, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Søren Vilsøe, vinduer og Døre
Andersen Nexø Vej 15, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1977,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
sp tømrer
Bæverstien 23, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 07. juni 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Spørg Egon ApS
Værebrovej 16, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 26. februar 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Stika's Gulvservice ApS
Bindeledet 8, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 09. februar 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Stilo Byg ApS
Halbjørnsvej 52, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 05. februar 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Stolze ApS
Sæbjørnsvej 31, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 26. august 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
T B Total Entreprise
Huginsvej 6, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 02. januar 2003,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TagGruppen A/S
Gladsaxe Møllevej 21, 2860 Søborg
Ansatte: 10
Startdato: 15. november 2013,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Tekton v/Jesper Surland
Valdemars Alle 13, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 03. maj 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TheArtoffwork/Bent Lorentzen
Bondemarken 14, 2880 Bagsværd
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Timmermann - tømrer & montage
Skovdiget 48, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 09. august 2016,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
TJ Entreprise v/Thomas Jensen
Vadgårdsvej 10, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 15. februar 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TMPA byg v/Philip Axt
Tinghøjvej 63, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 20. september 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrer Mads Danfær
Erik Bøghs Alle 13, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 22. september 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrer- og Snedkerfirmaet GoByg
Nordahl Griegs Vej 56, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 14. november 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrer- og snedkerfirmaet Lynggaard og Lafrenz I/S
Valdemarskrogen 7, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 20. oktober 2023,
Virksomhedsform: Interessentskab
Tømrer- og snedkermester Bjarne Sandberg Petersen ApS
Gladsaxevej 53, 2860 Søborg
Ansatte: 2
Startdato: 19. maj 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrerfirmaet BEK
Thor Langes Alle 106, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 05. januar 2015,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrerfirmaet Christian Lynggaard
Valdemarskrogen 7, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 01. februar 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrerfirmaet FV Byg
Kontorvej 53, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrerfirmaet Halberg & Christensen ApS
Rosendal 10, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 05. januar 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TØMRERFIRMAET MFJ ApS
Juni Alle 116, 2860 Søborg
Ansatte: 1
Startdato: 23. august 2007,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrerfirmaet Rasmus Larsen
Laurentsvej 36, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 20. oktober 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrerfirmaet Vilhelmsen ApS
Pilegårdsvej 103, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 19. september 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrermester Chr. Østergaard ApS
Christopher Boecks Alle 91, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 02. januar 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TØMRERMESTER FLEMMING OEST MØLLER
Højgårds Alle 37, 2880 Bagsværd
Ansatte: 1
Startdato: 29. juli 1974,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrermester Gert Sørensen
Stavnsbjerg Alle 54, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 1985,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrermester Hernik Krogh Termansen
Gladsaxe Møllevej 108, 2860 Søborg
Ansatte: 1
Startdato: 01. juni 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrermester Kenter
Aakjærs Alle 2, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrermester Matias Gram ApS
Septembervej 189, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 29. marts 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrermester Mico Pedersen
Mørkhøjvej 88, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
TømrerMusen
Møllemarken 62, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 07. marts 2022,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Tony Brandt
Bagsværd Hovedgade 254, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 02. februar 2022,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
TT gruppen ApS
Brudelysvej 23, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 31. august 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TW Tømreren
Bondemarken 11, 2880 Bagsværd
Ansatte: 0
Startdato: 26. april 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Vaidas Arulis
Sæbjørnsvej 30, 2880 Bagsværd
Ansatte: 0
Startdato: 01. september 2009,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Valdo-Byg ApS
Septembervej 132, 2860 Søborg
Ansatte: 5
Startdato: 16. juni 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Venson Byg ApS
Haspegårdsvej 42, 2880 Bagsværd
Ansatte:
Startdato: 20. juli 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Verdens Bedste Altmulig Mand v/Nicklas Hans Wendelbo Nielsen
Lykkesborg Alle 29, 2860 Søborg
Ansatte: 0
Startdato: 01. februar 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Woodforce ApS
Alsikemarken 91, 2860 Søborg
Ansatte:
Startdato: 09. september 2004,
Virksomhedsform: Anpartsselskab

Indhent tilbud fra andre vinduesfirmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på nye vinduer i andre byer i Danmark, så tjek oversigten af byer på Sjælland, Fyn og i Jylland.

Få 3 tilbud på nye vinduer i Søborg hurtigt og nemt 

Nu ved du en hel masse om, hvad du skal overveje, hvis du ønsker at købe nye døre og nye vinduer i Søborg. Samt lidt om hvad prisen på dem afhænger af. 

Vil du have den nøjagtige pris, bør du indhente 3 tilbud på nye vinduer og døre gennem vores tjeneste. Vi hjælper dig med at udspecificere opgaven helt præcist, og finder de 3 bedst egnede håndværkere, som bor i eller i nærheden af Søborg. 

Så slipper du for at ringe forgæves, og får tilbud fra seriøse og professionelle håndværkere, du ved, du kan stole på, og som har tid til at tage opgaven inden for kort tid.

Indhent 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!