Montering af nye vinduer

Få 3 hurtige tilbud på nye vinduer i Kongens Lyngby

Nye vinduer og døre giver boligen et flottere look, sætter en stopper for træk og kulde, sparer på varmen, og giver en højere ejendomsvurdering. Vi hjælper dig med at indhente 3 tilbud på nye vinduer i Kongens Lyngby.

Utætte vinduer og døre koster på varmeregningen 

– og forringer kvaliteten af boligens indeklima.

Indhent 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Indhent tilbud på nye vinduer

Vi gør det nemt at få tilbud på nye vinduer i Kongens Lyngby

Med vores tilbudstjeneste tager du usikkerheden og ventetiden ud af processen med at indhente tilbud på nye vinduer. Alt hvad du skal gøre, er at klikke på knappen. Så får du hurtigt kontakt til 3 troværdige og seriøse håndværkere, som kan give dig et tilbud. 

  • Spar tid på at finde de rigtige håndværkere – Håndværkere er svære at få fat på, og er oftest booket langt ud i fremtiden.
  • Vi bruger kun håndværkere, du kan regne med – Vi bruger kun håndværkere, som andre kunder har været tilfredse med.
  • Vi er altid klar til at hjælpe dig med dit tilbud – Vores dygtige rådgivere hjælper med at sikre, at du får det rigtige tilbud.
Indhent 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Nye vinduer og døre uden bekymringer og fusk

Der går mange historier om håndværkere, som fusker med tingene, eller som aldrig dukker op, selv om I har aftalt det. De bekymringer slipper du for, når du bruger vores tilbudstjeneste.

Vi gør det nemt og hurtigt at få tilbud, og giver dig en håndværker, du trygt kan sætte til at montere nye døre og vinduer i din bolig i Kongens Lyngby eller omegn. 

Der er meget, du kan blive usikker over 

Det er en stor beslutning at få skiftet døre og vinduer. Derfor er det vigtigt at finde en håndværker til opgaven, som du kan være tryg ved, og hvor du ikke skal gå at bekymre dig om kvaliteten af deres arbejde – og som rent faktisk kommer som aftalt.  

For du har sikkert hørt masser af skrækhistorier om håndværkerfusk fra både venner, familie og i tv-programmer som f.eks. Kontant. 

Samtidig er der alt det praktiske omkring at få skiftet vinduer og døre. For det vigtigste er jo, at de passer – både til hulmålet i muren og til den byggestil, som din bolig har. 

Endelig er der selve tilbuddet. Her kan det være svært at gennemskue, hvad du rent faktisk får for pengene, hvis du ikke selv arbejder inden for byggefagene. 

Det gør det til en angstprovokerende proces lige fra det øjeblik, du har taget beslutningen om, at du vil have nye døre og vinduer i din bolig i Kongens Lyngby, og til de sidder flotte og færdigmonterede.  

Slip for fuskere og uforståelige tilbud 

De bekymringer behøver du slet ikke have, når du bruger vores tilbudstjeneste til at indhente tilbud på nye vinduer i Kongens Lyngby.  

Vi formidler kun håndværkere, som vi kender, og som har fået gode anmeldelser for det arbejde, de har leveret til andre kunder. Anmeldelserne af deres arbejde kan du selv læse på deres profilside inde på tjenesten. Det sikrer dig, at du kun får tilbud fra seriøse og professionelle håndværkere. 

Samtidig stiller vi også krav til, både hvor hurtige håndværkerne er til at sende deres tilbud, og hvordan det er stillet op. Så skal du ikke gå og vente på, at du får alle 3 tilbud i hus, og de 3 tilbud du får, er nemme at overskue og sammenligne. Det gør det nemt at træffe det rigtige valg, fordi det er til at forstå, hvad du får for pengene. 

Det gør det mindre angstprovokerende og udfordrende, og gør dig mere sikker på, at du har truffet det rigtige valg. Det giver dig en meget mere positiv oplevelse med at få sat nye døre og nye vinduer i din bolig i Kongens Lyngby.

Indhent 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Den seriøse tilbudstjeneste med over 20 års erfaring

Vi er den seriøse tilbudstjeneste, som har hjulpet danske familier med et trygt og sikkert valg af håndværkere til deres byggeprojekter i mere end 20 år.  

Vi sikrer dig: 

  • 3 letforståelige og aldeles uforpligtende tilbud fra seriøse håndværkere
  • Professionel rådgivning gennem hele processen, så du aldrig er i tvivl
  • En entreprisegaranti på op til 35.000 kroner ved eventuelle fejl på arbejdet

– uden at det kommer til at koste dig en krone. 

Samtidig binder du dig ikke til noget. Du kan frit vælge mellem de fremsendte tilbud eller forkaste dem alle sammen, hvis du ikke er tilfreds. 

Så kontakt os i dag, og glæd dig til at få nye døre og vinduer sat i af en rigtig seriøs og professionel håndværker, der kan deres kram, og lever og ånder for at begejstre deres kunder.

Indhent 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Kvinde der åbner sine nye vinduer

Alt hvad du skal vide om at få nye vinduer i Kongens Lyngby

Der dukker hurtigt mange spørgsmål op, når du skal til at indhente tilbud på nye vinduer og døre. Vi har samlet svar på de oftest stillede spørgsmål her. 

Hvordan finder du de rigtige nye vinduer og døre?

Når du skal vælge nye vinduer og døre, er vores anbefaling, at du vælger nogen i samme stil, som dem der sidder i din bolig i forvejen. Men vel at mærke kun, hvis du synes, de passer til den byggestil, boligen har. 

Vil du gerne have mere lys ind i boligens rum, eller have mere plads at komme ind og ud ad dørene på, kan du også overveje at sætte større vinduer og døre i boligen. Det fordyrer dog projektet en hel del, da du så først skal have en murer til at gøre vindues- og dørhullerne større. Tilsvarende skal du også have fat i en murer, hvis du vil gøre vinduer og døre mindre. 

Uanset hvad du vælger for vinduer og døre, skal du være klar over, at det kan have stor indvirkning på boligens udtryk. Særligt hvis du vælger forkert.

Nye vinduer – Hvad skal du vælge?

Traditionelt passer Dannebrogsvinduer og bondehusvinduer, hvor vinduerne er opdelt i flere ruder, bedst til ældre boliger som bondehuse og villaer. Nyere typehuse og andre nyere boligformer anvender oftest vinduer med store ruder. 

Men det er kun en rettesnor. Du kan sagtens sætte et vindue med en stor rude i en ældre villa, hvis du gerne vil have mere lys ind, og ikke har lyst til at bekoste en udvidelse af vinduerne. Tilsvarende kan du sagtens vælge vinduer med flere ruder i, hvis du skal sætte nye vinduer i et 60’er eller 70’er hus.  
 
Dog anbefaler vi, at du altid tjekker tilsvarende boliger i samme byggestil, som har fået skiftet til den samme type vinduer, før du lægger dig fast på at ændre vinduestypen. Synes du det ser forkert ud hos andre, vil du komme til at ærgre dig over valget. 

Nye døre – hvad skal du vælge?

Lige som med nye vinduer er det sikre valg en dør i samme stil, som den der allerede sidder i boligen. Men igen kun hvis du synes, den passer til. 

Har du en gammel dør med et lille eller slet intet vindue, og vil du gerne have mere lys ind i entreen – eller kunne se, hvem der står udenfor – kan du overveje en dør med et større vinduesparti, eller at sætte et sideparti med vinduer i ved siden af døren. 

Særligt hoveddøren sender også nogle tydelige signaler til dem, som kommer på besøg – samt til eventuelle indbrudstyve, som overvejer at bryde ind hos dig. Så overvej nøje, både dørens design og hvilke sikkerhedsfunktioner, der skal være indbygget i døren.

Hvordan måler du op til nye vinduer og døre?

Vil du selv måle op til nye døre og vinduer, er det vigtigt, at du lægger dig fast på at bruge samme målemetode til alle de mål, du tager. Samtidig er det også meget vigtigt, at du husker at oplyse, hvilken målemetode du har anvendt, hvis du selv skal bestille vinduerne og dørene. 

Hulmål eller kammål
Når du måler op til nye vinduer og døre, kan du enten vælge at:  

1) måle murhullet, som vinduet eller døren sidder i. Det kaldes for hulmålet.
 
2) måle det gamle dør- eller vindueselement. Det kaldes for karmmålet.

Hulmålet tages altid indvendigt i murhullet, og karmmålet tages altid på ydersiden af elementet.
 
Oplyser du hulmålet, når du bestiller tilbud på nye vinduer og døre, tager producenten målet og trækker 2,5-3 cm fra. Så er de sikre på, at elementet passer til murhullet, og at der er god plads til en fuge hele vejen rundt om.

Oplyser du karmmålet, produceres vinduer og døre efter det opgivne mål.  

Tager du fejl af målemetoden, får du enten vinduer og døre, hvor der ikke er plads til en fuge rundt om, eller hvor der er alt for meget plads rundt om elementerne, når de er sat i. 

Vil du være helt sikker på, at du får vinduer og døre, som passer perfekt, er det en god ide at tage mål både for oven og for neden. Særligt i ældre boliger kan målene variere en del. Er det tilfældet hos dig, skal du vælge det mindste mål. Så er du sikker på, at elementerne passer til murhullet – selv om fugen så bliver lidt bredere nogen steder.

Hvad koster nye vinduer og døre?

Prisen på nye vinduer og døre afhænger naturligvis af størrelsen, typen og hvilket materiale, der er anvendt.

Hvad koster nye vinduer?

Prismæssigt er ældre vinduestyper, som er opdelt i flere ruder dyrest. For her skal der bruges flere separate termoruder, og flere materialer til at opbygge sprosser og karme. 

Vinduer med en enkelt, stor rude er billigere, fordi der kun skal bruges en termorude, og væsentlig færre materialer til vinduesramme og -karm.

Hvilken indflydelse har materialevalget på prisen?

Materialemæssigt er vinduer med rammer, sprosser og karme i træ og aluminiumslister langs ruderne dyrest. Til gengæld er de mere holdbare, og næsten umulige at tage ruden ud af, hvis nogen vil bryde ind.  

Til nogenlunde samme pris kan du få et vindue med rammer, karme og sprosser i pvc-plast. Det føles en smule lettere, når du åbner og lukker det. Men både udseende- og farvemæssigt ligner plastvinduer i dag trævinduerne – og de famler ikke på samme måde, som de første generationer af plastvinduer gjorde. Derved slipper du for at vedligeholde dem, da de hverken skal males, eller der kan gå råd i vinduerne. 

Det billigste valg er vinduer med rammer og karme helt i træ. De har en lidt kortere holdbarhed end træ-alu vinduer, er lettere at bryde op, men giver det rigtige look og den rigtige følelse, når du åbner og lukker vinduet. 

Hvor plastikvinduet er helt vedligeholdelsesfrit, skal både træ-alu og trævinduer males regelmæssigt. Samtidig bør du også løbende tjekke træet for angreb af råd og svamp ved at stikke i det med en skruetrækker. Kan du presse skruetrækkere ind i træet, bør du få udskiftet træstykket eller hele vinduet. 

Så over tid tjener merprisen ved et plastvindue sig ind, mens du bevarer æstetikken ved at vælge et trævindue – men skal så leve med at skulle vedligeholde det regelmæssigt. 

Hvilken termorude skal jeg vælge?

Endelig har dit valg af termorude også en indflydelse på prisen af vinduet. Her tilbyder de fleste producenter flere forskellige typer termoruder. Alle typer lever naturligvis op til bygningsreglementets krav. 

Forskellen ligger typisk i hvor mange lag glas, der er i ruderne, samt hvorvidt der er brugt en isolerede gasart i mellemrummet mellem ruderne, eller de er helt lufttomme. 

Hvad koster nye vinduer inkl. montering?

Det sidste som afgør dine nye vinduers pris, er udgiften til monteringen. Her skal du betale timepris til håndværkeren. Derfor afhænger prisen af, hvor meget tid håndværkeren skal bruge på opgaven. 

Så kan du f.eks. selv finde ud af at tage vinduerne og dørene ud af murværket, kan du spare en hel del penge på arbejdslønnen. 

Arbejdslønnen kan dog svinge en del fra håndværker til håndværker – også selv om de alle sammen bor i Kongens Lyngby. Det er bl.a. derfor, vi altid indhenter 3 tilbud til dig. Derved er du sikker på, at du får et mere retvisende billede af prisniveauet – og ikke kun får en pris fra den måske dyreste håndværker i byen. 

Hvad koster nye døre?

De tilsvarende overvejelser gælder naturligvis for prisen på nye døre.  

Derudover kan dit valg af sikkerhedsniveau, træsort og låsesystem – samt om døren er et- eller to-fløjet – have afgørende indflydelse på prisen på døren. 

Kan nye vinduer og døre betale sig?

Har dine vinduer og døre siddet i mere end 15-20 år, kan det stort set altid svare sig at udskifte dem. For både materialekvaliteten og teknologien er blevet meget bedre hen over de seneste år. 

Således har moderne termoruder en meget større isoleringsevne, og nye materialer som f.eks. moderne pvc-typer, giver dig døre og vinduer, som kan holde i endnu flere år end tidligere. 

Så alt i alt kan det altid betale sig at udskifte vinduer og døre, når de har fået nogle år på bagen. 

Kan du få nye vinduer med tilskud?

Du kan få energitilskud til isætning af nye vinduer, hvis din bolig har et energimærke E, F eller G. Og kun, hvis der er tale om en helårsbeboelse. Du kan ikke få energitilskud til et sommerhus, lige som du ikke kan søge, hvis du ikke har energimærke på dit hus. Samtidig skal de vinduer, du sætter i, være af energiklasse 1 eller 2. 

Bemærk: Reglerne på området ændrer sig ret ofte, så spørg din lokale håndværker eller søg information hos relevante myndigheder.

For at du kan ansøge, skal der være åbent for en tilskudspulje. Selve ansøgningen sker fra Sparenergi.dks hjemmeside, og du skal følge den procedure, og leve op til de krav, der står på siden.
Når ansøgningen er indsendt, skal du vendte på svaret. Før du får svar, kan du hverken sætte håndværkerne i gang eller købe vinduer.

Efter endt behandling modtager du så enten et tilsagn eller får et afslag på ansøgningen. Først da kan du sætte gang i arbejdet og indkøbe materialerne.  

Får du tilsagn, skal du indsende dokumentation for arbejdet, og først da får du tilskuddet udbetalt. Størrelsen på tilskuddet afhænger af, hvilket energimærke din bolig får, efter du har udskiftet vinduer og døre. Derfor skal du have udarbejdet et nyt energimærke på din bolig igen, efter arbejdet er udført. 

Kan der være problemer med nye vinduer og døre?

Der er ikke noget værre, end hvis der er problemer med dine nye vinduer og døre. Nogle af problemerne er dog helt almindelige, og forsvinder af sig selv. Andre kan du selv løse, og andre igen skal afhjælpes af den håndværker, som har sat vinduerne og dørene i.

Hvorfor dugger nye vinduer?

Nogle gange vil du opleve, at der kommer dug på ydersiden af dine nye vinduer. Det sker særligt om morgenen.  

Det skyldes, at de nye vinduer isolerer bedre end de gamle. Derfor opstår der en større temperaturforskel, end der var på de gamle vinduesruder – og det er derfor at de dugger. 

Der er altså nærmest et bevis for, at dine nye vinduer virker efter hensigten, og holder bedre på varmen. Derfor er det ikke noget, du skal bekymre dig om. 

Hvordan fjerner du lim fra nye vinduer?

På helt nye vinduer er der tit limspor efter klistermærker og i nogle tilfælde også rundt i kanterne. 

Limresterne kan dog fjernes ret nemt med en glasskraber, eller ved har tørre limen over med en klud med lugtfri petroleum. Eller ved at bruge et særligt renseprodukt kaldet citrusrens. 

Vælger du at bruge et af de to produkter, skal du lade det sidde på limsporene i et par minutter. Derefter bør de være lige til at tørre af med en gummi- eller glasskraber. 

Er der stadig limrester tilbage, kan du gentage processen igen en eller flere gange. 

Hvad gør du, hvis dør eller vindue binder?

Binder din nye dør eller nogle af vinduerne, er det nemmeste at kontakte den håndværker, som har leveret dem. De kan tilpasse dør og vinduer, så du kan åbne dem uden problemer. 
Tjek eventuelt alle døre og vinduer, inden håndværkeren kører. Så undgår du, at skulle vente på at få problemet løst. 

Indhent 3 tilbud, gratis og uforpligtende

Oversigt over tømrerfirmaer i Kongens Lyngby eller hele Lyngby-Taarbæk kommune

Ønsker du selv at finde en tømrer eller et vinduesfirma der kan montere eller levere nye vinduer i Kongens Lyngby eller hele Lyngby-Taarbæk kommune, så tjek oversigten herunder.

Vi fandt 92 vinduesfirmaer i Kongens Lyngby. Find en tømrer eller byggefirma i Kongens Lyngby og omegn herunder. I hele Lyngby-Taarbæk kommunefindes der flere vinduesfirmaer, hvis du vil udvide din søgning efter en dygtig tømrer.
A-Site A/S
Lystoftevej 45, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 26. maj 2015,
Virksomhedsform: Aktieselskab
A.S.C Tømrer
Porsevænget 5, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 23. november 2020,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Alona Byg
Lundtoftevej 57, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte: 1
Startdato: 01. august 2012,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ALTERNATIV BYG ApS
Tjørnevænget 22, 2800 Kgs.lyngby
Ansatte: 1
Startdato: 10. juni 2005,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Arek Byg
Porsevænget 2, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 20. august 2020,
Virksomhedsform: Anden udenlandsk virksomhed
BECHAR & CO. ApS
Islandsvej 23, 2800 Kgs.lyngby
Ansatte: 2
Startdato: 30. juni 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Brdr. Frandsen v/Jan Frandsen
Møllevænget 33, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
CINAL ApS
Mosevej 6, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte: 1
Startdato: 05. april 2002,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Danlux Trading
Emil Pipers Vej 17, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 2014,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Den Lokale Håndværker v/Allan Frank Christiansen
Lundtoftevej 276, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte: 1
Startdato: 25. september 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DO Tømrermester v/DennisOstenfeld
Toftegærdet 16, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2004,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
DR Byg & Service
Gammelmosevej 207, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 16. april 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
ET GODT TILBUD APS
Maglebjergvej 6, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte: 1
Startdato: 23. april 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
F.D. Tømrer Entreprise I/S
Borremosen 34, 2800 Kgs. LYNGby
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2017,
Virksomhedsform: Interessentskab
FIRMA FLEMMING L SMIDT
Agervang 42, 2800 Kgs. LYNGby
Ansatte: 3
Startdato: 01. juni 1983,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Fjeldhøj & Co ApS
Lyngen 25, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte: 3
Startdato: 25. februar 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
GO Entreprise ApS
Nybrovej 271, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte: 8
Startdato: 05. december 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
H.C Tømrer & snedkerfirma ApS
Agnetevej 27, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 09. maj 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
H.P. Larsen A/S
Christian X's Alle 110, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte: 7
Startdato: 01. december 2015,
Virksomhedsform: Aktieselskab
Halds
Lyngvej 27, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 31. marts 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Handyman om Hjørnet
Valnøddebakken 5, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 28. maj 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Holst Entreprise A/S
Skovbrynet 45, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 01. april 2021,
Virksomhedsform: Aktieselskab
J. EMBORG SERVICES ApS
Gustav Adolphs Vej 17, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte: 1
Startdato: 02. november 2009,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
J. VILLADSEN ApS
Emil Pipers Vej 40, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte: 4
Startdato: 04. maj 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
J.A.F.A Konstruktion v/Jacob Axel Fagerberg Andersen
Æblevænget 3, 2800 Kgs.lyngby
Ansatte: 0
Startdato: 01. marts 2006,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
J.L. PETERSEN ApS
Tjørnevænget 4, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte: 1
Startdato: 02. maj 2012,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
JENS ERIK LARSEN ApS
Rønne Alle 5, 2800 Kgs. LYNGby
Ansatte: 1
Startdato: 04. maj 1992,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Jesper A. Nielsen ApS
Ingridsvej 8, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 19. april 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Jonas Juul ApS
Gammel Bagsværdvej 16, 2800 Kgs. LYNGby
Ansatte: 5
Startdato: 10. juni 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Just Entreprise Tømrer og Snedker ApS
Skovmarken 6, 2800 Kgs. LYNGby
Ansatte: 2
Startdato: 16. februar 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
KBX ApS
Firskovvej 6, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte: 3
Startdato: 26. maj 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Krarup Entreprise
Skovsvinget 3, 2800 Kgs. LYNGby
Ansatte: 0
Startdato: 17. december 2010,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Kvaliform
Islandsvej 1, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 06. marts 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
LA Byg
Finlandsvej 18, 2800 Kgs.lyngby
Ansatte: 0
Startdato: 20. maj 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
LaLe Entreprise
Granparken 97, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 06. marts 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
LBL Træ Byg
Gammelmosevej 75, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 21. januar 2024,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
LM Stav ApS
Maglebjergvej 6, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 16. maj 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Lyngby Snedkeri ApS
Lyngby Hovedgade 102, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 27. august 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Lyngby Tømrer
Møllevænget 49, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 17. november 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Lyngby Tømrerforretning
Peter Rørdams Vej 16, 2800 Kgs. LYNGby
Ansatte: 1
Startdato: 01. marts 2005,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
LYNGDORF-BYG ApS
Hjortekærsvej 121, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte: 7
Startdato: 29. april 2011,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
M2 Gruppen Aps
Lyngby Hovedgade 102, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte: 7
Startdato: 18. oktober 2017,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MALERFIRMAET CÆSAR
Parkhøjvej 6, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 01. januar 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MARTIN SCHULTZ TØMRER- OG SNEDKERFIRMA ApS
Lyngby Hovedgade 84, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte: 2
Startdato: 02. oktober 2001,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
MBS Service
Lyngbygårdsvej 23, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte: 1
Startdato: 01. januar 2014,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MBS Total Entreprise ApS
Lyngbygårdsvej 23, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 18. januar 2024,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Mester Jakob v/Jakob Kofoed Hansen
Sofievej 1, 2800 Kgs.lyngby
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2002,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MG Multibyg
Jægersborgvej 29, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Moellr Group
Ellevænget 12, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 09. marts 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
MRB BYG
Om Kæret 8, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 24. august 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Muffl-Acoustics ApS
Skelhøjvej 19, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 25. januar 1978,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Nordsjællands Snedkeri
Maglebjergvej 6, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte: 0
Startdato: 23. august 2013,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Nymann Folkenberg Enterprise
Sydskråningen 39, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 15. december 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
OA Service
Buddingevej 100, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 2018,
Virksomhedsform: Anden udenlandsk virksomhed
perman v/Per Sonnenborg Davidsen
Triumfvej 44, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2011,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Phillips Tæk v/ Phillip Aksel Nikolajsen
Gedvad 3, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 12. juli 2022,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
PLH ApS
Svends Alle 47, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 27. januar 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
PRO MILJØ ApS
Maglebjergvej 6, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 25. januar 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
PS TØMRER- OG SNEDKERFIRMA V/POUL SKAKSEN
Kongshvilevej 34, 2800 Kgs.lyngby
Ansatte: 0
Startdato: 01. april 1994,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Rawa Byg ApS
Maglebjergvej 6, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 25. september 2019,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Rindbøl & Dreiøe ApS
Sjællandsvej 21, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 19. juli 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Ring til Christian
Agnesvej 11, 2800 Kgs. LYNGby
Ansatte: 0
Startdato: 06. januar 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
RK Byg ApS
Gyldendalsvej 14, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 03. september 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
ROBERT DOMINCZAK 'ROBEL
Buddingevej 69, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 01. april 2022,
Virksomhedsform: Anden udenlandsk virksomhed
RONNI HOLST HOLDING ApS
Skovbrynet 45, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 20. september 2014,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
RRByg
Hedevænget 3, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 10. maj 2019,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Scandic byg
Maglebjergvej 6, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte: 0
Startdato: 01. august 2016,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Snedkerbasen v/Jesper Jønsson
Nørgaardsvej 43, 2800 Kgs. LYNGby
Ansatte: 1
Startdato: 01. marts 1997,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Snedkerservice.dk ApS
Firskovvej 6, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 27. oktober 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Sonnys snedkerfirma
Sydskråningen 12, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 29. oktober 2023,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Sorgenfri byg
Gartnersvinget 21, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte: 0
Startdato: 01. oktober 2018,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Sune Fortmeier Thomsen
Skovvænget 15, 2800 Kgs.lyngby
Ansatte: 0
Startdato: 25. september 2007,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TDH Byg ApS
Bøgeparken 119, 2800 Kgs. LYNGby
Ansatte: 1
Startdato: 13. april 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrer & Snedker Carl B. H. Jensen
Højløkken 54, 2800 Kgs.lyngby
Ansatte: 0
Startdato: 01. januar 1981,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrer & snedkermester Lars Thomsen
Mølletoften 7, 2800 Kgs. LYNGby
Ansatte: 0
Startdato: 01. december 2000,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrer Lau
Svends Alle 47, 2800 Kgs. LYNGby
Ansatte:
Startdato: 06. april 2016,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
Tømrer Nikolaj Høyer
Durosvej 20, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 01. juni 2021,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrer og snedker Jens Gundtorp
Einarsvej 22, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 17. januar 2023,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrer- & Snedkerfirmaet LOHSE ApS
Kornagervej 8, 2800 Kgs. LYNGby
Ansatte:
Startdato: 13. juni 2018,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TØMRER-SNEDKERFIRMAET JØRGEN SPANGE ApS
Høstvej 7, 2800 Kgs.lyngby
Ansatte: 9
Startdato: 26. juni 2001,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrerfirma Wolf & Jensen ApS
Lyngbygårdsvej 97, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 28. september 2023,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Tømrerfirmaet AH ApS
Skeltoftevej 73, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 26. april 2006,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TØMRERMESTER EDWARD JENSEN
Peter Rørdams Vej 50, 2800 Kgs. LYNGby
Ansatte: 4
Startdato: 03. juli 1967,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TØMRERMESTER JØRGEN SKOV ANDERSEN
Bagsværdvej 85, 2800 Kgs. LYNGby
Ansatte: 0
Startdato: 01. juni 1970,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
TØMRERMESTER KLAVS MADSEN
Hedevænget 18, 2800 Kgs. LYNGby
Ansatte: 0
Startdato: 01. juli 1991,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Tømrermester Malling ApS
Marie Grubbes Alle 40, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 08. december 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
TR Byg & Outdoor ApS
Gammelmosevej 107, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 14. juni 2021,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
VBL BYG ApS
Christian Winthers Vej 48, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 04. juli 2022,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
Vekrikas Byg
Trongårdsvej 12, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte: 0
Startdato: 30. april 2017,
Virksomhedsform: Personligt ejet Mindre Virksomhed
VESTEGNENS ApS
Ulrikkenborg Plads 10, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte: 3
Startdato: 30. januar 2015,
Virksomhedsform: Anpartsselskab
VL Byg
Christian Winthers Vej 48, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 01. oktober 2020,
Virksomhedsform: Enkeltmandsvirksomhed
Wiedenhofer & Rasmussen ApS
Hvidegårdsparken 2, 2800 Kongens LYNGby
Ansatte:
Startdato: 21. januar 2020,
Virksomhedsform: Anpartsselskab

Indhent tilbud fra andre vinduesfirmaer i Danmark

Ønsker du at finde et tilbud på nye vinduer i andre byer i Danmark, så tjek oversigten af byer på Sjælland, Fyn og i Jylland.

Få 3 tilbud på nye vinduer i Kongens Lyngby hurtigt og nemt 

Nu ved du en hel masse om, hvad du skal overveje, hvis du ønsker at købe nye døre og nye vinduer i Kongens Lyngby. Samt lidt om hvad prisen på dem afhænger af. 

Vil du have den nøjagtige pris, bør du indhente 3 tilbud på nye vinduer og døre gennem vores tjeneste. Vi hjælper dig med at udspecificere opgaven helt præcist, og finder de 3 bedst egnede håndværkere, som bor i eller i nærheden af Kongens Lyngby. 

Så slipper du for at ringe forgæves, og får tilbud fra seriøse og professionelle håndværkere, du ved, du kan stole på, og som har tid til at tage opgaven inden for kort tid.

Indhent 3 tilbud, gratis og uforpligtende
Copyright 2024 - Pilanto Aps
Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!